Passione Italy mobiele pizzabakker

Passione Italy mobiele pizzabakker | Geld inzamelen
 
 
Passione Italy mobiele pizzaiolo pizzabakker voor alle evenement inzetbaar

Welkom! en leuk dat je onze funding actie bezoekt.

Passione Italy's pizzaiolo project gaat mobiel! Wat houd dit in voor jullie? Eigenlijk is het returning-funds want voor het bedrag dat jij investeert verzorgen wij een pakket met bijna gelijke waarde! Dit klinkt natuurlijk te makkelijk dus wij leggen uit hoe het is ontstaan en waar het heen gaat. Het bedrag dat wij vragen is €3000, zelf investeren wij namelijk al 60% van het totaal bedrag. Hiermee kunnen wij onze droom werkelijkheid maken maar ook die van anderen. Zo hebben wij laatst 8 taarten gebakken voor ouderen zorgcentrum Amandelhof en willen wij de mensen die niet meer naar Italië kunnen reizen toch in het Italiaanse zonnetje zetten met pizza houtoven op non profit basis. Dit evenement staat gepland voor de zomer op het terrein van de Amandelhof.

Het AD amandelhof Zeist
Telegraaf

GESCHIEDENIS.
De roots van Passione Italy liggen in Italië waar ook de passie voor deze keuken is ontstaan. Sinds mijn 9e jaar stond ik al naast mijn moeder in de keuken, deze is later de beste lerares geworden die ik maar kon wensen. Mijn ouders hebben altijd horeca gelegenheden in Italië en Nederland gehad zoals een hotel en restaurant, hier ben ik in opgegroeid. 17 jaar later begint het door te dringen dat wat ik van jongs af aan geleerd heb toch de richting moet zijn die ik moet nemen, Italiaanse horeca! Na goedkeuring van de gemeente ben ik thuis begonnen. Het was moeizaam maar belonend want elke feedback was een drijfveer om door te gaan hoe moeilijk het ook was. Omdat het ondernemen al snel meer van je vraagt dan je alleen aan kan werk ik nu samen met mijn partner. Samen sterk staan en je passie kunnen delen voor koken is geweldig. Inmiddels is mijn partner omgeschoold tot gediplomeerd pizzaiolo met HACCP en basishoreca diploma's. Met de kennis die wij beheersen kunnen we eindelijk aan de slag om de onderneming professioneel aan te kleden maar niet zonder jullie hulp!

PASSIONE ITALY'S PIZZAIOLO PROJECT.
De pizzaiolo komt op locatie en zal alvorens de gelegenheid enige voorbereiding treffen. Er zit in het pakket altijd een tent van 3x3 die binnen 2 minuten op te bouwen is. Er zal een uitgebreid pakket meegenomen worden mocht u hier voor gekozen hebben. De pizzaiolo kan met de oven tot wel 70 pizza/ uur bereiden.

Uiteraard kunt u ook zelf pizza bakken hartstikke leuk met alle vriend of als buurtfeest. Dan kunt u de oven huren met gewenst pakket. Dit kan dan worden opgehaald in Zeist of het wordt bezorgd en in elkaar gezet voor u. De oven is 70×90 cm weegt 69kg (39kg zonder) met stenen en kan bijna overal geplaatst worden. Maakt u zich geen zorgen over de schoorsteen deze is namelijk afneembaar en er is geen tot weinig uitstoot van rook. De pizza oven is makkelijk in gebruik maar dit wordt u geleerd door de pizzaiolo, u staat er niet alleen voor.

DONEREN OF INVESTEREN?
Wat u ook besluit te doneren/investeren alles zal zeer gewaardeerd worden. Om u te bedanken hebben wij gekozen om bij elke donatie/investering iets terug te geven.

Dit is hoe het werkt:
€50 = 10% korting voucher voor bestellingen boven €25 van gerechten + een leuk Italiaans bedankje
€150 = Huur pizza houtoven voor eigen gebruik per dagdeel incl benodigdheden oven.
€250 = Huur pizza houtoven voor dagdeel + deeg 20 pizza 33cm incl. topping, incl benodigdheden oven.
€350 = Totale workshop over pizzabakken in houtoven voor max 10 pers. Het complete proces van de pizza. Duur van de workshop 2,5uur+-, informatie voor het maken van pizza thuis. Na deze workshop is u de basis aangeleerd door een gediplomeerde Pizzaiolo. Incl benodigdheden.
€500 = oven dagdeel + pizzabakker 2,5uur, 30 pizza 33cm incl topping daarna €6 per pizza (Margherita) + vermelding van uw naam/bedrijf op onze website en facebook pagina!

Wij doen graag mee met goede doelstellingen van anderen.

Er kan ook aan grote feesten gedacht worden zoals een buurtfeest, bruiloft, bedrijfsfeest etc.
Ben je geïnteresseerd ? wil je meer weten over Passione Italy en het project? GOOGLE US: Passione Italy

Help ons onze droom waar te maken en uiteindelijk ook anderen hiermee te helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 3.000,00
0%

Deze actie is gesloten.