Passie doet leven

Passie doet leven | Geld inzamelen
 
 
Help Bianca weer in het zadel

Lieve (facebook) paardenvrienden,

 

Zoals jullie hebben kunnen lezen heeft Bianca opnieuw een flinke klap te verwerken gekregen. Haar grootste maat Zorro (draak) is er niet meer. Na jaren van ellende en tegenslagen haar enige echte uitlaatklep. Man wat een prachtbeest wordt haar nu ineens afgenomen. Als je ziet wat zij de afgelopen jaren heeft meegemaakt dan vraag ik me af hoe iemand nog overeind staat. Klap na klap en altijd was Zorro daar om haar op te vangen. Nu heeft ze Zorro zelf niet op kunnen vangen. In een klap van een seconde was de droom voorbij. Samen met haar maatje staan op een stalling die ideaal voor paarden is. Een waar paardenparadijs heb ik hen horen zeggen en zelf gezien. Man wat hadden ze hier samen gelukkig kunnen worden.

 

Een aneurysma en het paradijs werd een hel. Gelukkig heeft Zorro hier zelf niets van meegekregen. Dat kan ik van Bianca niet zeggen. Ik heb gisteren iemand gezien die letterlijk onderuit werd gehaald na weer een tegenslag. Ook haar dierbaren en vrienden kunnen dit niet bevatten. Slechts haar opvangen en ondersteunen is wat we nu kunnen doen. Ook de mensen van de nieuwe stalling hebben de hele dag voor haar klaargestaan. Wat een warmte en betrokkenheid. Geweldig om te zien.

 

Hoe sta je weer op na weer een klap? Zorro vergeten kan en mag niet. Dat was haar leven. Toch zou ik haar zo graag het stukje ontspanning en geluk dat zij heeft met het bezig zijn met paarden wel terug willen geven. Haar even laten zien dat de wereld niet alleen rottigheid in petto heeft. Even die warmte geven dat ondanks dat je je grote liefde verliest dat er een arm om je heen wordt geslagen en je de kracht geven weer op te staan. Een warme deken dus.

 

Hoe geef je zo iemand weer kracht en moed. Ik denk door haar een duw in de goede richting te geven, om op te staan en haar passie na te leven. Haar passie is gewoon heerlijke buitenritten maken op een dier wat haar liefde verdiend. Niet om Zorro te vervangen. Dat kan gewoon weg niet. Die is onvervangbaar. Maar er wel voor te zorgen dat ze doorgaat. Zeg nou zelf, wie wil die passie filmpjes op facebook nou missen?

 

Voor Bianca wil ik daarom een crowdfunding starten. Nogmaals niet om Zorro te vervangen maar gewoon als blijk dat we allemaal intens meeleven en haar hoop willen geven. Dat er ook mooie dingen zijn om mee te maken. Niet schooien maar iemand uit de put halen. Zodra zij daar zelf klaar voor is natuurlijk. En als dat niet gebeurd dan is het ook goed natuurlijk. Dan zorgen we er voor dat het ingezamelde geld op een andere manier goed besteed wordt of terug gaat.

 

Daarom vraag ik jullie allemaal om een bijdrage als steun, als arm of als warme deken. Zelf zou ze het nooit doen en nodig vinden. Het gaat om het gebaar, het idee. Dat wij als mensen ingrijpen als het zo misgaat. Al kun je maar een euro missen, het gaat om het idee. Ik heb op internet de crowdfunding: Passie doet leven geopend. Ik heb zoveel reacties gezien op haar facebook pagina. Als iedereen die daar gereageerd heeft meedoet gaan we ons doel zeker halen om haar een duw in de juiste richting te geven. Nogmaals niet om te schooien maar om haar passie aan iemand terug te geven.

 

Ik liefste zou ik dit voor haar regelen buiten haar om maar dat lijkt me niet echt mogelijk gezien haar facebook verslaving 😉

 

Alvast allemaal bedankt voor het lezen van dit verhaal en hopelijk jullie hulp.

 

Groeten Danny  

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
34 donaties
€ 585,00
Doel: € 10.000,00
5%

Deze actie is gesloten.