Passend speelgoed voor kinderen met beperking

Passend speelgoed voor kinderen met beperking | Geld inzamelen
 
 
Een actie om passend speelgoed te kunnen aanschaffen voor kinderen met EMB.

Het Instaphuis (Sherpa) is een woning voor kinderen met een ernstig meervoudig beperking. Graag wil ik geld inzamelen om hen passend speelgoed te kunnen doneren. Al deze jongeren hebben een ernstig meervoudig beperking, daardoor is passend speelgoed vaak lastig te vinden en erg prijzig. Binnen de gehandicaptenzorg is hier nauwelijks budget voor. 

Binnen het Instaphuis wonen 9 jongeren tussen de 7 en 24 jaar. Om iedereen de juiste zorg te kunnen bieden is het van belang dat de ruimte nuttig gebruikt wordt. Momenteel zitten de bewoners elkaar soms in de weg doordat er kinderen in hun rolstoel rijden, lopen maar ook op de grond kruipen/spelen. Graag zou het team van het Instaphuis de gang zo willen inrichten dat dit ook een stimulerende spelplek wordt. Hierdoor kunnen er verschillende speelhoekjes gemaakt worden wat zorgt voor een veilige omgeving. Het doel is dan ook om zintuigelijke platen aan te schaffen voor aan de muur. Daarnaast is de bubble unit kapot gegaan en zouden we uiteindelijk deze ook willen vervangen. Tevens willen we de snoezelplek aantrekkelijker maken door een mooie muurschildering. Ook zouden we graag speelgoed willen aanschaffen zoals een vibrerende tast slang.

 

Het eerste doel is €500,=. Hiermee kan een mooie stap gelegd worden naar een interessante en ontwikkelingsgerichte gang. Ook kan hiermee passend speelgoed aangeschaft worden zoals een vibrerende tast slang. Om alles te kunnen doen is er €2000,= nodig.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
74 donaties
€ 1.700,00
Doel: € 2.000,00
85%

Deze actie is gesloten.