PasenLivestream 2021 | Geld inzamelen
 
 

PasenLivestream 2021


In de kerken is het stil, de theaters zijn leeg...  We vragen ons allemaal af: wanneer wordt het leven weer normaal? Hoe lang houden we dit nog vol? Juist daarom mág het Paasverhaal met zijn indringende boodschap niet ontbreken dit jaar!

Na het grote succes van de gratis livestream van Kerstnacht Dronten willen we ook het Paasverhaal dit jaar bij jou thuis brengen. Met meer dan 17.000 kijkers met kerst is de behoefte om op deze manier toch 'samen' te  vieren en beleven énorm. En dat snappen wij helemaal. Daarom willen we ook voor Pasen een mooi programma maken. Eigentijds en fris maar met de aloude boodschap van hoop en liefde. 

Voor het maken van een online Paasprogramma is geld nodig en daarom hebben we jouw hulp hard nodig. Want zonder jullie steun komt het er niet! Dus... gééf en maak samen met ons het vertellen én delen van het paasverhaal mogelijk! We zouden je enorm dankbaar zijn als we door jouw hulp samen Pasen kunnen vieren! Om jullie te bedanken voor jullie giften geven we onder de donateurs twee heerlijke paasontbijtjes voor 2 personen weg.

Namens de organisatie van Kerstnacht Dronten en PasenLive Dronten, alvast bedankt! 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

245 donaties
€ 4.948,00
Doel: € 7.000,00
70%