Painting with blind and sighted people

Painting with blind and sighted people | Geld inzamelen
 
 
Op zoek naar middelen om de cursus blinden en slechtzienden te ondersteunen

The course making 3D Art for blind and sighted people depends on sponsoring to hold the costs low. Please make your donation via the link.

Aangezien we als vrijwilligers voor de cursus Blinden en slechtzienden afhankelijk zijn van sponsoring om de kostprijs van deze cursussen zo laag mogelijk te houden, zijn wij steeds op zoek naar bedrijven/personen die ons willen ondersteunen. Sponsoring kan door giften (wat onze voorkeur heeft) maar ook door kortingen. 

De (schone) spullen die we nodig hebben zijn:
*****************************************************
*verf (veel verf) in tubes of cans en in spuitbussen (acryl op waterbasis)
*stevige schilderdoekjes (er komt behoorlijk wat gewicht op dus kwaliteit is nodig) of houten plaatjes (geen canvasboard want dat trekt scheef)
*divers medium (vb glasparel, puim, glansmedium, verdikkingsmedium, etc.
*kanten stofjes (schoon)
*stoffen bloemen (geen plastic) (ook schoon)
*penselen
*mondkapjes
*handschoenen
*gelddonaties zijn ook welkom. Daar kunnen we de spullen van kopen die niet geschonken of gesponsord kunnen worden.

CURSISTEN SPREKEN ENTHOUSIAST:

Super leuk, verrijkend en gezellig! Mijn grenzen verleggen in kunnen/mogelijkheden.. durven.. en ik werd er blij van. Ik wil nog even zeggen dat het voor veel mensen heel raar klinkt als je zegt dat je als visueel beperkten gaat schilderen… Mijn ervaring is dat het juist hartstikke leuk en verrijkend is om je grenzen te verleggen. Gebruik je tastzin maar met schilderen en zie wat je allemaal kan bereiken en maken! Christel je hebt de cursus fantastisch gegeven. Ik zou nog wel zo een cursus willen doen en dan mijn volgende schilderij nog mooier maken want ik vind dat er nu wat dingetjes in zitten die beter gekund hadden. (Margreet)

Zeker positief! Het bevatte voor mij een nieuwe techniek. Tevens werd de cursus inspirerend en enthousiast begeleid. Deze cursus paste wat mij betreft prima in mijn ontwikkeling van het op de tast werken. Hoewel ik wel eens eerder relief-schilderijen heb gemaakt, bood deze cursus door de aangeboden technieken en materialen voor mij geheel nieuwe mogelijkheden. Ik zou me zeker t.z.t. verder willen verdiepen in de mogelijkheden van 3-D technieken. Dus wie weet bij een vervolg… Zeker in combinatie met de inspirerende en enthousiaste cursusleiding.(Wim)

Uitdagend en zeer leerzaam/indrukwekkend! Deze cursus was voor mij echt één uitdaging, die ik als prettig heb ervaren! Er borrelde iets in mijn body omhoog van trots en vooruitstrevendheid. (Dennes)
Zelfvertrouwen! Niet wat ik niet kan maar wat ik wel kan! Ik vind wat jullie doen erg waardevol!(P)

Het was even wennen om uit mijn comfort-zone te stappen. Een enorme leuke ervaring van iets wat ik altijd al wilde doen, maar nooit het lef voor gehad heb. Ontzettend leuk!! Christel, je hebt het fantastisch gedaan (Patricia)

Deze cursus is heel verrijkend. Door objecten samen te voegen en te werken met acrylaathars krijg je een 3D kunstwerk. Ik vond dit een mooie en boeiende ervaring. Er komt iets leuks uit mijn handen wat ik in eerste instantie niet verwacht. Fantasie, gevoel en techniek komen samen en door de aanwijzingen van Christel ga je meer mogelijkheden zien. Ik zou nog meer willen leren. (Frank)

Ik kom door deze cursus weer een keer onder de mensen. Dit zou ik wel iedere week willen. Het is een hele leuke ervaring en je leert met je beperkingen omgaan. Ook leer je wat de grens is. Hier kom je vanzelf achter. (Anoniem)

Mijn ervaring met deze cursus is leuk en zeker heel verrijkend. Het is voor mij de tweede keer dat ik mocht meedoen. Ik word hier blij van en heb een positief gevoel van vrijheid. Het is grensverleggend. Ik vind zelfs dat Christel verbeteringen heeft doorgevoerd in de cursus en goed de lijnen van deze cursus aanhoudt. (Margreet)

MOEDER VAN JAYDEN ZEGT:

Ons zoontje Jayden heeft een visuele beperking. Ik ken Christel helaas van een vervelende tijd voor ons beide in het ziekenhuis. Zij benaderde mij met de vraag of Jayden het leuk zou vinden om mee te doen met een crea middag / dagdelen voor blinden en slechtzienden. Ik zei direct JA. Ik ben gegaan met Jayden en wat een warm welkom en enthousiasme.

En hoe Christel met Jayden om ging in 1 woord perfect!!! Jayden heeft ook lichte vorm van autisme dus met materialen werken was een uitdaging. Maar overal had ze een oplossing voor.

Wat een kanjer ben jij Christel.

Bedankt voor deze geweldige ervaring!!

Groetjes MarcellaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
11 donaties
€ 285,00
Doel: € 2.500,00
11%

Deze actie is gesloten.