Padelbanen in De Wijk? Help ons en doneer nu!

Padelbanen in De Wijk? Help ons en doneer nu! | Geld inzamelen
 
 

Padel, de snelst groeiende sport ter wereld! Spectaculair, laagdrempelig en dynamisch voor iedereen!

Doneer nu en help ons bij het realiseren van twee padelbanen op het tennispark van RSV Voorwijk!

RSV Voorwijk uit De Wijk is opgericht in 1935 en is daarmee één van de oudste tennisverenigingen van Drenthe! De vereniging beschikt over een prachtig eigen tennispark met 4 verlichte all-weather smashcourt-banen, een minibaan met oefenmuur en een clubhuis aan de Wiltenweg.

Om het aanbod uit te breiden willen we op ons park 2 padelbanen realiseren. 
Hierdoor komt er een nieuwe toegankelijke buitensport voor een brede doelgroep (van jong tot oud) in De Wijk en omliggende dorpen beschikbaar.

Padel zal een nieuwe impuls zijn voor het activiteitenaanbod in De Wijk in de volle breedte: de dynamiek, sportieve spanning en snelle succesbeleving van padel maken de sport een aantrekkelijke aanvulling op het huidige aanbod in De Wijk en omstreken.

Padel is gemakkelijk te leren voor zowel jong als oud of je nu al tennist of niet.

Waar moeten de banen komen?
De banen worden aangelegd ten westen van de huidige tennisbanen. Hierbij is rekening gehouden met de zon en de afstand tot bebouwing.

Doneer nu en help ons!
Doneer je € 50,- of meer, dan maak je ook nog eens kans op een padelclinic voor 4 personen! Maar vanzelfsprekend zijn wij blij met elke bijdrage, hoe klein of hoe groot deze ook is. Samen houden we zo RSV Voorwijk en De Wijk gezond en levendig, nu en in de toekomst. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

7 donaties
€ 400,00