Paardenvrachtwagen voor wedstrijden buitenritten.

Paardenvrachtwagen voor wedstrijden buitenritten. | Geld inzamelen
 
 
Helpt u mee? Om te sparen voor een mooie en veilige paardenvrachtwagen

Helpt u ons mee om de droom van ons en onze ruiters (waaronder +kindjes) veilig op wedstrijd of op buitenrit te laten gaan?

Wij zijn een kleinschalige manege met 6 lespony's, wij geven verschillende ruiters les waaronder +kinderen. Een aantal van deze ruiters rijden bij ons in de rijvereneging, dit houd in dat zij 2x per week op een vaste pony rijden. Deze pony mogen zij als eigen beschouwen, een aantal van deze ruiters zijn zo goed bezig met hun rijvereneging's pony dat zij KNHS wedstrijden mogen gaan starten. Maar er zijn ook ruiters die heerlijk willen gaan genieten van mooie buitenritten.

Dit kunnen wij onze ruiters helaas nu nog niet aanbieden, maar ik zou hun graag deze kans willen geven door een paardenvrachtwagentje aan te schaffen. Helaas heb ik hier niet voldoende spaargeld voor, daarom vraag ik jullie hulp. Wie helpt ons onze dromen waar te maken!

Wilt u meer weten over onze manege dan kunt u kijken op onze facebook pagina K&M AmazonsEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
3 donaties
€ 15,00
Doel: € 6.000,00
0%

Deze actie is gesloten.