Paardenmishandeling in weiland Ferwert | Geld inzamelen
 
 

Paardenmishandeling in weiland Ferwert

Betreft mishandeling twee IJslandse paarden Pila en Gjóla.

Het is niet te bevatten maar helaas zijn de paarden van onze lieve vriendin Hennie van Oosten in de nacht van maandag op dinsdag 9/10 november vreselijk inwendig mishandeld. Naast het verdriet, onmacht en vertrouwen is dit onaanvaardbaar dierenleed!

De paarden staan in een weiland op nog geen 50 meter van haar woning, Hennie woont hier al zo'n 30 jaar en heeft zich hier altijd veilig gevoeld, je kan je dus ook voorstellen dat de grond onder je voeten vandaan zakt als je ontdekt dat je paarden zijn mishandeld. De paarden zijn door een dierenarts onderzocht en deze kwam tot de conclusie dat de paarden Pila en Gjóla zijn bewerkt met een voorwerp en krijgen nu antibiotica en pijnstilling.

Omdat we weten dat Hennie al haar liefde en centjes aan haar dieren besteed, willen we haar graag een hart onder de riem steken door deze crowdfunding op te starten.

Ons doel :

Van de opbrengst is het de bedoeling dat de dierenarts rekeningen betaald kunnen worden, beveiligingscamera's en verlichting kunnen worden aangelegd en het verstevigen/aanpassen van de omheining.

Als u een klein bedrag kunt missen zou het haar geweldig helpen.

Namens Evert Kuperus en Ella Schlömer enorm bedankt.

Met speciale dank aan Omrop Fryslân voor het onder de aandacht brengen van dit voorval en aan Hayo Bootsma voor het mogen gebruiken van de foto's.

Evert Kuperus
22-12-2020

Via deze weg kunnen we melden dat de paarden het gelukkig goed maken. De camera's hangen en werken goed. De dierenarts rekeningen zijn inmiddels voldaan. Deze doneer actie loopt binnenkort af en we willen iedereen bedanken voor de ontzettend lieve en hartverwarmende reacties, donaties en steunbetuigingen. We kunnen niet in woorden uitdrukken hoe goed dit Hennie heeft gedaan.

Namens Hennie, dank jullie wel.


Evert Kuperus
26-11-2020

Als eerste wilen we melden dat we ontzettend blij zijn met de lieve hartverwarmende reacties en de ontvangen donaties, echt fantastisch.

Inmiddels kunnen we melden dat de paarden zullen herstellen, de camera's zijn ondertussen aangeschaft en opgehangen.


 

Laat een reactie achter

98 donaties
€ 1.392,00
Doel: € 2.500,00
55%