Paardenbak voor Zorgboerderij

Paardenbak voor Zorgboerderij | Geld inzamelen
 
 
Help onze Zorgboerderij aan een paardenbak.

Dit is Djuke ze is in januari 2018 bij ons komen wonen op de Zorgboerderij.

Djuke is een Friese merrie die veel ervaring heeft met mensen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. Djuke geeft rust aan onze mensen met een beperking en of psychische hulpvraag. Ze kunnen door haar te borstelen en verzorgen zichzelf ontwikkelen en dichter bij zich zelf komen, maar ook om een beter contact te krijgen met de buitenwereld.

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat het omgaan met paarden lichamelijke voordelen biedt, zoals meer ontspanning, meer beweging en een lagere bloeddruk. Paarden geven steun, motiveren, verbeteren het zelfbeeld en bevorderen sociale contacten. Door de rust en kalmte die Djuke uitstraalt is ze zeer geschikt voor onze mensen die met o.a. een autisme kampen. Een mooie methode om contact te krijgen en de interactie te bevorderen. 

Helaas is het weiland niet erg geschikt voor onze deelnemers om daar met Djuke de nodige activiteiten te ondernemen. Daarom willen we graag voor de zomer een rijbak gaan maken, zodat onze deelnmers op een veilige manier haar kunnen borstelen en met haar kunnen wandelen of eventueel rijden.

Helaas heeft onze Zorgbeorderij op dit moment nog niet de gelden daarvoor en willen we jullie vragen om onze Zorgboerderij het financiele steuntje in de rug te bieden.

Wie wil ons helpen ons doel te bereiken? 

Steun onze Zorgboerderij de deelnemers en Djuke voor een mooie samenwerking!

Namens onze deelnemers en begeleiders alvast bedankt voor u bijdrage.

 

 

Natascha Woudstra
30-07-2019

Beste mensen het is ons gelukt!!!! Inmiddels is er een fantastische bak geplaats mede mogelijk gemaakt door vele donaties en een speciale stichting die zich inspant voor mensen met een beperking en paarden. 

We zijn trots en willen u allen bedanken die op wat voor manier hun bijdrage hebben geleverd!!!!


25 donaties
€ 830,00
Doel: € 8.000,00
10%

Deze actie is gesloten.