paard in nood Spanje fly away

paard in nood Spanje fly away | Geld inzamelen
 
 
Inzamel actie voor de paarden van los caballos luna zodat ze veder kunnen zonder jeuk

Lieve mensen,


Wij als stagiaires van Los Caballos Luna willen geld in gaan zamelen.

Maar waarom?


De paardjes hier zijn getroffen door de muggen en hebben enorme jeuk, waar ze eerst nog nooit last van hebben gehad. In Spanje hebben ze geen winter gehad en een hete zomer waardoor er heel veel muggen zijn. Manen hebben ze niet meer door t schuren en steeds meer paarden krijgen kale plekjes. Hier in Spanje kan je er niet veel voor halen. Wij als stagiaires willen dus middelen gaan inslaan om deze schatten te helpen maar dit kunnen wij niet alleen! We hebben namelijk echt veel nodig omdat heel veel paarden zijn getroffen.


Hier op de stichting hebben ze al van alles geprobeerd maar tot nu toe heeft nog niks geholpen helaas. Ze zitten met hun handen in het haar... Wat moeten we nu nog gebruiken, wat gaat er wel helpen? Een van de stagiaires hier heeft sinds 2016 een paardje van de stichting in Nederland staan genaamd Goloso. Goloso werd ook getroffen door de muggen in Nederland en schuurde zich ook helemaal open. Zij is toen bezig gegaan met leovet manenliquid, 2 weken en hij had zo goed als geen jeuk meer. Nu gebruikt zij het soms nog voor de zekerheid.


Wij als stagiaires willen de leovet manenliquid dus gaan halen voor deze schatten van paarden zodat hun weer veder kunnen gaan, genieten van hun leven zonder die vervelende jeuk. De leovet manenliquid is best wel prijzig en we hebben daarom uw hulp nodig, alle kleine beetjes zijn welkom.

De leovet manenliquid kost €14,99 per stuk. We moeten aardig wat flessen inslaan dus jullie hulp is hard nodig!!

Kent u de stichting niet en wilt u er meer over weten dan kunt u dit vinden op www.paardinnoodspanje.nl


Dikke kus, 

De stagiaires van Los Caballos LunaEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
15 donaties
€ 185,00

Deze actie is gesloten.