Overstromingen Sri Lanka

Overstromingen Sri Lanka | Geld inzamelen
 
 
We zamelen geld in voor de slachtoffers van de overstromingen in Sri Lanka.

Lieve vrienden/familie,


Vorig jaar hebben wij (Lex en Iris) via Purevolunteer (http://purevolunteer.nl/ landen/sri-lanka/) 2 maanden vrijwilligerswerk gedaan in Sri Lanka in het plaatsje Galle aan de zuidwestelijke kust. We werden hier met open armen ontvangen door een liefdevolle familie waar wij 2 maanden mochten verblijven. We hebben hierdoor het land, de mensen en de cultuur goed leren kennen en hebben heel veel waardering gekregen voor de bevolking daar.


Nu kregen we afgelopen week het afschuwelijke nieuws dat Sri Lanka getroffen is door overstromingen. De overstromingen hebben al meer dan 164 mensen het leven gekost en de regen is nog niet voorbij, waardoor er een hoog risico is op modderstromen. Heel veel mensen worden nu ondergebracht in tempels en scholen, omdat ze alles kwijt zijn. Geen eten en drinken, geen kleding, geen medicatie en vele huizen zijn verwoest. Meer informatie kun je hier lezen:
http://www.hln.be/hln/nl/2654/ Extreme-Aarde/article/detail/ 3169201/2017/05/29/Zeker-150- doden-bij-landverschuivingen- en-overstromingen-in-Sri- Lanka.dhtml

 

 Nu willen wij graag iets doen om de mensen daar te helpen. Janaka da Silva, de man waar wij bij in huis hebben gewoond, is de coördinator van het vrijwilligerswerk in Sri Lanka. Hij werkt aan een hulpverlenings-initiatief voor de getroffene en heeft dringend behoefte aan donaties om dit mogelijk te kunnen maken. Alle donaties gaan direct naar hem en worden gebruikt voor de distributie van levensmiddelen en medicatie. We willen hem hier heel graag bij helpen en we zouden daarom elke donatie enorm waarderen! Alle kleine beetjes helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
30 donaties
€ 515,00
Doel: € 500,00
103%

Deze actie is gesloten.