Overleefd , maar getekend voor het leven..

Overleefd , maar getekend voor het leven.. | Geld inzamelen
 
 
Zwaar ongeluk

Hallo goededag,

Ik ben Nicky Janssen, ik ben 19 jaar oud.

21 februari 2016 was ik met een meisje en plotseling richtte een vreemde jongen vermoedelijk de ex-vriend van het meisje een vuurwapen op mij. Ik kan dat moment me nog herinneren als de dag van gisteren. Ik voelde me machteloos en plotseling hoorde ik een keiharde knal.. Iedereen om mij heen schrok en was hysterisch, het bloed spoot uit me hoofd. Nooit gedacht dat ik op een 17 jarige leeftijd bang was om mijn leven te verliezen. En nog wel door een schotwond. Ik hoorde de hulpdiensten komen, daar lag ik dan in het ziekenhuis bed te vrezen om mijn leven. Ouders aan mijn zijde die beseften misschien hun zoon te verliezen.. 

Uiteindelijk uit het ziekenhuis; mijn ouders en ik waren opgelucht ik was buiten levensgevaar. Maar ik heb nog blijvend letsel waar ik tot de dag van vandaag mee moet dealen. s'Nachts word ik wakker en heb ik trauma's, of dromen dat het weer gebeurd. Overdag veel last van een piep in mijn oren, maar het ergste is dat me oog achteruit is gegaan. Mijn wens is dat ik geopereerd kan worden aan mijn oog maar door financiele kosten niet mogelijk is, mijn ouders hebben een uitkering en het is lastig om 3200,- bij elkaar te schrapen. De dader heeft tot op de dag van vandaag niks afgedragen, en zolang ik zo door het leven ga met mijn oog, blijft die vervelende gebeurtenis mij achtervolgen. Door mijn ouders, vrienden en familie hebben we 1800,- al gespaard het is een mooi bedrag maar we zijn er nog niet. Hierbij probeer ik de laatste 1400,- bij elkaar te krijgen zodat ik mijn leven gedeeltelijk terug kan krijgen en aan mijn toekomst kan werken.

Met vriendelijke groet,

Nicky Janssen

 

http://www.ad.nl/utrecht/17-jarige-jongen-gewond-door-schietpartij~a76977fe/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
4 donaties
€ 25,00
Doel: € 1.400,00
1%

Deze actie is gesloten.