OVER DE VLOER BIJ DE BOER

OVER DE VLOER BIJ DE BOER | Geld inzamelen
 
 
Food Inspiration brengt de consument over de vloer... bij de boer!

Nederland is een van de belangrijkste agri-foodlanden van Europa. Toch gaat het niet goed met de Nederlandse agri-foodsector. Iedere dag sluiten vijf boerenbedrijven de deuren, en vaak weet de Nederlandse consument de weg naar de boer niet te vinden. En dat is zonde! Want dankzij de boeren van ons land kunnen wij als consument dagelijks genieten van boerenproducten, vers van het land!

Food Inspiration gaat de boeren daarom een handje helpen. Met de campagne OVER DE VLOER BIJ DE BOER brengen wij de consument op het erf van de boer en laten we de consument kennis maken met verse boerenproducten. Met de actie PIMP MY FARMSHOP helpen we een boerenbedrijf de traditionele boerderijwinkel om te toveren tot een trendy farmshop; als voorbeeld voor alle boerderijwinkels van ons land.

Pimp my farmshop
Ruim 40 agrarische bedrijven hebben zich aangemeld om kans te maken op een complete restyling van hún boerderijwinkel. In de periode van 1 t/m 20 augustus bepalen foodprofessionals en consumenten welke vijf boerenbedrijven in de finale komen en daarmee kans maken op het winnen van PIMP MY FARMSHOP. De vijf bedrijven die op 20 augustus de meeste stemmen hebben ontvangen plaatsen zich voor de finale. De jury bepaalt de overige vijf finalisten. Alle finalisten worden uitgenodigd voor een trainingsdag. Tijdens deze dag worden de boeren gecoacht in het opstellen van een plan voor de restyling van hun boerderijwinkel. Tijdens de finaledag op 10 oktober presenteren de tien finalisten hún plan. Uit deze tien plannen selecteert de jury de winnaar van PIMP MY FARMSHOP; de boerderijwinkel die wordt omgetoverd tot een moderne farmshop.

Crowdfunding
Ook als consument kun je een bijdrage leveren aan de campagne OVER DE VLOER BIJ DE BOER via het crowdfundingplatform. Tot en met 1 oktober kun je een donatie achterlaten via dit platform. Jouw donatie komt ten goede aan de restyling van de winnende boerderijwinkel. In ruil voor je donatie ontvang je een boerenproduct naar keuze thuisgestuurd!

Iedereen die een bijdrage doet via het crowdfundingplatform ontvangt een gratis ticket voor de finaledag.

Kies voor een van de volgende opties:

 • Campagnebijdrage
  Een donatie aan de campagne OVER DE VLOER BIJ DE BOER, omdat je de campagne sympathiek vindt en graag een bijdrage levert aan de boerensector van ons land.
  Kosten: €15,-, of een ander bedrag naar keuze

 • Gedroogde varkensworstjes
  Drie gedroogde varkensworstjes afkomstig van boerderij Heyde Hoeve,
  gemaakt van Duroc-varkens, verkozen tot de Beste Varkens van Nederland!
  Kosten: €27,50
 • Ambachtelijk vruchtensappenpakket
  Zes flessen met ambachtelijk vruchtensap afkomstig van Schulp, bereid met vers fruit afkomstig van Hollandse boomgaarden.
  Kosten: €30,-

 • Buffelmozzarella pakket
  Een pakket vol met verschillende soorten buffelkaas afkomstig van Buffalo Farm Twente
  Kosten:€60,-

 • Boerenproducten doos Mariënwaerdt
  Een doos vol met boerenproducten afkomstig van landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt
  Kosten: €75,-

 • (Zomer)barbecue voor het hele bedrijf 
  Een compleet verzorgde (zomer)barbecue voor het hele bedrijf, aangeboden door Catering Lokaal, bereid met producten afkomstig van Nederlandse boeren
  Kosten: €2.000,- (Exclusief BTW, op basis van 50 personen)

  Interesse in de (zomer)barbecue voor het hele bedrijf? Neem contact met ons op via info@overdevloerbijdeboer.com voor een invulling op maat, afgestemd op de wensen en mogelijkheden van jouw bedrijf. 

Aan de hand van het bedrag van jouw donatie zien wij voor welke optie jij gekozen hebt. Vul bij je donatie je e-mailadres in zodat wij contact met je op kunnen nemen over het thuis laten bezorgen van jouw geselecteerde boerenproducten.

Heel veel dank voor jouw donatie, en daarmee je bijdrage aan de campagne en aan de boerensector van ons land!

 

Voor meer informatie over de campagne zie: www.overdevloerbijdeboer.com

Deze campagne is een initiatief van Food Inspiration.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

12 donaties
€ 675,00
Doel: € 15.000,00
4%

Deze actie is gesloten.