Out of Area Bosnië

Out of Area Bosnië | Geld inzamelen
 
 
Zavod Drin in Bosnië heeft jou nodig!

Mijn naam is Renske de Groot. Ik ben student Maatschappelijke zorg van het ROC Midden Nederland. Om ervaring op te doen in de zorg in het buitenland en om een steentje bij te dragen aan een oud oorlogsgebied, ga ik samen met een groep studenten naar Bosnië.

Bosnië is een land dat is getroffen door de oorlog. De kogelgaten zijn nog in vele gebouwen terug te vinden en de mensen kunnen de verhalen nog steeds na vertellen.

Wij zullen als groep, de instelling Zavod Drin gaan bezoeken. In deze instelling verblijven zo'n 500 cliënten met een beperking of een psychiatrische aandoening. Allemaal leven ze dicht op elkaar en met velen in één ruimte. Ook is er ernstig gebrek aan personeel op de locatie. Tijd voor activiteiten is er niet en frisse lucht krijgen ze nauwelijks. Dit omdat er geen tijd en personeel is om de cliënten mee naar buiten te nemen.

Deze week gaan wij de cliënten zo veel mogelijk persoonlijke aandacht bieden. Die knuffel geven die ze nodig hebben, maar nooit krijgen. We zullen activiteiten aanbieden waar ze naar verlangen en we zullen ruimtes op gaan knappen.
Oftewel, een week lang werken voor een glimlach.

Om dit project mogelijk te maken hebben wij jou nodig! Wij willen voor dit project zo veel mogelijk geld ( en spullen ) inzamelen om mee te nemen naar Bosnië. Dit zullen wij gebruiken voor de wensen van de cliënten en van de instelling.

Wat levert het jou op?
Als donateur zijnde levert het jou een giga glimlach op van de cliënten en medewerkers van Zavod Drin!

Staat u er alstublieft een moment bij stil.
Hoe zou u het vinden om nooit buiten te komen? Om niks te hebben om mee te kunnen spelen en om met vele anderen een kleine ruimte te moeten delen...

Uw bijdrage zal Zavod Drin erg helpen!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 110,00

Deze actie is gesloten.