Our Little Orang Mission

Our Little Orang Mission | Geld inzamelen
 
 
Januari 2017 gaan we op reis naar Indonesië en langs Borneo om de Orang Oetan te helpen.

Op onze reis in januari 2017 naar Indonesië hebben we besloten ook langs Kalimantan (het Indonesische gedeelte van Borneo) te gaan om de orang oetans te helpen. Van kleins af aan heeft Rick een speciale band met de orangs. Dat komt omdat hij als jonge jongen al met ze kon stoeien, omdat zijn vader vroeger in Artis met de apen werkte. Bepakt met medicijnen en vitamines gingen zij al vaker naar het opvangcentrum op Kalimantan. 

Nadat we hadden besloten om op reis te gaan naar Indonesië en ook het opvangcentrum te gaan bezoeken, bedachten we dat we natuurlijk wel medicijnen moesten meenemen om een kleine bijdrage te brengen en iets goeds te doen voor de wereld en haar mooie natuur. De bossen op Borneo zijn al jaren in groot gevaar (door de mens) en wordt gekapt/verbrand om er vervolgens palmolie plantages van te maken. De palmolie wordt weer verwerkt in allerlei producten die wij helaas met zijn allen gebruiken. En dat heeft weer een groot gevolg voor de orang, de bossen zijn hun leefgebied, zij vinden daar hun eten en zijn daar thuis. Zonder die bossen kunnen zij dus niet overleven. 

Het opvangcentrum vangt orangs op, zorgt dat ze weer te eten hebben, verzorgt worden en weer sterk genoeg zijn om terug naar hun eigen gebied kunnen keren. Wij willen graag helpen door te doen wat we kunnen, klein of groot. In ieder geval zoveel mogelijk medicijnen en vitames meenemen en een bijdrage leveren voor een betere toekomst en behoud van de orang! En toen dachten we bij onszelf, misschien willen andere ook helpen door het doen van een kleine (of grote donatie).

Via social media; onze Facebook pagina en Instagram account kun je mee op reis en zien waar je donatie terecht komt.

Hopelijk help je mee en alvast heel erg bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
77 donaties
€ 1.855,00
Doel: € 1.500,00
123%

Deze actie is gesloten.