ouderverstotingsproblematiek

ouderverstotingsproblematiek | Geld inzamelen
 
 
Kind in de knel door ouderverstoting. Opzoek naar je biologische kind

Vroeger in mijn jeud kwamen mijn ouders in een vechtscheiding terecht. Ik raakte mijn vader jarenlang kwijt. 4,5 jaar geleden zijn we pas herenigd met elkaar. De schade voor ons allebei is groot. Zo hebben we allebei psychische klachten ontwikkelt. Zo heb ik al vele jaren vele depressies en ptss ontwikkeld. 

Ik heb nu een tijd een website in de lucht om hier veel over te schrijven om maar meer bekendheid te brengen in deze problematiek. Zelf sta ik door al deze ellende ook onder bewindvoering. 

Ik wil graag mijn website ook in de lucht houden en daar is geld voor nodig om dit te kunnen betalen. Ik heb de goedkoopste versie, maar wil het dan ook zo goed mogelijk hebben dat het ook goed te bereiken is voor iedereen. 

Ook ben ik bezig om ouders met hun kinderen te herenigen die met ouderverstoting te maken hebben. Zo wil ik voor u contact leggen met u kinderen en proberen een band met ze te krijgen zodat ze gaan praten over de verstoten ouder. Hiervoor zijn ook kosten voor nodig. 

Vele ouders hebben daar geen geld voor vanwgee dat ze vele rechtszaken aanspannen wat behoorlijk wat geld kost. Daarom vraag ik hierbij jullie hulp om kleine donaties te doen zodat ik voor de verstoten ouder die daar geen geld voo heeft ook geholpen kunnen worden dat ik opzoek ga naar hun kinderen

 

Ik zou u heel dankbaar zijn als u een klein bedrag wilt overmaken om dit voor elkaar te krijgen dan ouders en kinderen ook weer herenigd te wordenEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 30,00

Deze actie is gesloten.