Ouderenhuis bouwen via Stichting Bethlehem

Ouderenhuis bouwen via Stichting Bethlehem | Geld inzamelen
 
 

Diverse ondernemers reisden af naar Zuid-Afrika. Ter plekke zullen ze townships, goede doelen bezoeken en een ouderenhuis dat vervangen moet worden door een nieuw gebouw. Het is onze Bijbelse plicht mensen in nood te helpen. Daarom hebben zij als ondernemers volmondig ‘ja’ gezegd een bijdrage te leveren aan de vernieuwing van dit ouderenhuis waar 25 bejaarden goede verzorging ontvangen en nog belangrijker; we brengen deze oudere medemensen in hun levensavond met Gods Woord in aanraking. Zoals altijd in het werk van Stichting Bethlehem: brood én Woord. Dit is ook voor hen de echte missie tijdens de reis.

Door beperkte middelen is het ouderenhuis destijds sober gebouwd, waardoor het nu in verval raakt. Daarom zoeken we financiering voor de bouw van een nieuw ouderenhuis. Het is onze bede dat de Heere het werk van Bethlehem wil gebruiken opdat voor vele ouderen in Hammanskraal mag gelden wat staat geschreven in Psalm 92: ‘In den grijzen ouderdom zullen zij nog vruchten dragen (...…), om te verkondigen dat de HEERE recht is’. Hartelijk dank voor uw betrokkenheid!

Hoe bouw je mee aan het ouderenhuis?

Door een donatie te doen, lever jij letterlijk en figuurlijk een belangrijke bijdrage aan de realisatie van dit project. Wij zijn van plan €50.000,- in te zamelen via ons netwerk van familie, vrienden, de kerkgemeenschap, relatie en klanten. Draag jij ook een steentje bij? 

 

Jan Willem van der Voorden
10-01-2024

Ondertussen zijn wij allen veilig geland in Zuid-Afrika. Het is een rustige vliegreis geweest. 

Na een korte nachtrust en een heerlijk ontbijt zijn we op pad gegaan. 


93 donaties
€ 6.350,00
Doel: € 10.000,00
63%

Deze actie is gesloten.