Oude jongens krentenbrood

Oude jongens krentenbrood | Geld inzamelen
 
 

OUDE JONGENS KRENTENBROOD

Ontmoetingen met oude herinneringen en sterke verhalen.

We laten oude tijden herleven bij Vanouds in samenwerking met De Graafschap Verbindt. Op maandag 17 en 31 oktober organiseren we ontmoetingen voor mensen die het op dit moment hard nodig hebben om er weer eens uit te zijn. Bekende Achterhoekers komen verhalen en herinneringen delen en de mensen krijgen een heerlijke lunch of maaltijd. Het hebben van een sociale kring is niet voor iedereen (meer) vanzelfsprekend. Om te zorgen dat deze mensen zich toch verbonden blijven voelen bij de Achterhoek, stellen wij Vanouds hiervoor beschikbaar op twee maandagen in oktober.  

Bakkerij Kaspers zal in beperkte oplage krentenbroden gaan bakken. Bezoekers van deze middag ontvangen een tegoedbon voor het ophalen van een krentenbrood en een kopje koffie. Dit kopje koffie is weer een volgend contactmoment.

De actie wordt mogelijk gemaakt door aandeelhouders en partners van Vanouds in samenwerking met De Graafschap Verbindt. Vanouds vervuld ieder jaar een aantal maatschappelijk doelen en De Graafschap Verbindt maakt werk van de verbinding tussen de Achterhoekse trots (Betaald Voetbal De Graafschap B.V.) en de Achterhoekse samenleving.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
20 donaties
€ 1.535,00