Oud Hollandse spellen in een nieuw jasje

Oud Hollandse spellen in een nieuw jasje | Geld inzamelen
 
 
Oud Hollandse spellenmiddag voor Ronald McDonald Kinderfond huis Zwolle

Als studenten aan de hogeschool Schoevers mogen wij de uitdaging aangaan om een evenement te organiseren om geld op te halen voor het Ronald McDonald kinderfonds! Dit is een super leuke uitdaging die wij samen (Donna Veldhuizen, Deborah Bakker, Yvonne Verstappen, Lara Hellendoorn, Nienke Goudswaard en Merle Renfurm) mogen organiseren.

Het evenement bestaat uit een leuke spellenmiddag op kinderboerderij Wezenlanden te Zwolle! De spellenmiddag staat geheel in het thema van: ’Oud hollands in een nieuw jasje’ en zal plaatsvinden van 11:00 tot 15:00 op zondag 10 maart 2019. 
Wij nodigen je van harte uit om gezellig een kijkje te komen nemen en natuurlijk om een kleine donatie te doen voor dit prachtige doel! Mocht je niet in de gelegenheid zijn om deze dag aanwezig te zijn maar wilt u wel een donatie doen is dat ook mogelijk.

Wil je up to date blijven van het evenement? Volg ons dan op Facebook! Een like en een deel wordt uiteraard gewaardeerd 😁

https://www.facebook.com/OudHollands/?modal=admin_todo_tour

Merle Renfurm
06-03-2019

Het is bijna zover, ons evenement! Zien wij jou aanstaande zondag bij Kinderboerderij Wezenlanden? Let er dan op dat je contantgeld meeneemt. Mocht je niet kunnen komen, maar wil je ons wel helpen om geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds dan kun je geld doneren. Elke euro is meer dan welkom! 😇


9 donaties
€ 105,00
Doel: € 200,00
52%

Deze actie is gesloten.