Geld inzamelen | Orphans Rights Weeskinderen rechten
 

Orphans Rights Weeskinderen rechten

weeskinderen in Afrika

Hallo,

 

Mijn is Pamela Juli, ik ben 22 jaar oud en woon in Utrecht. 

Omdat ik altijd iets voor kinderen wilde doen. Besloot ik om vorige jaar naar Afrika te gaan ben voor 3maanden naar Uganda geweest. wilde eigenlijk naar Zuid Soedan gaan waar ik oorspronkelijk vandaan komt. Maar omdat er oorlog is kon ik er niet heen. Ben dus toen naar Uganda gegaan dar mocht ik toen paar kampen bezoekn waar er Zuid Soedanse waren. kwam daar 14 weeskinderen tegen hun verhaal heb mij echt geraakt hoe hun ouders zijn vermoord en hoe hun broers en zussen ik besefte toen van wat voor geluk ik heb dat ik in Nederland mag wonen. 

 

Ik ben inmiddels weer een maand in Nederland heb overal gekeken naar mogelijkheden maar wist niet hoe.

3 van de 14 kinderen zijn heel erg ziek alleen is ziekenhuis koste best duur daar en als je niemand heb die jou erbij kan helpen is het lastig zelf weten ze niet wat voor ziekte alleen zijn hun vaak ziek. Wil hun ziekte koste betallen maar ben zelf ook maar een student. Slaapplek hebben ze ook niet ze slapen op handgemaakte maat van rieten. Geen schone drinken water want geld voor water hebben ze ook niet doordat hun dus vieze water drinken worden alleen maar zieker en zieker. 

 

Ik wil iets voor de kinderen daar doen wil hun onderdak geven wat te eten schonen water. vooral deze 14 kinderen die ik ben tegen gekomen

 

Ik zal fotos bijvoegen 

 

Mij dank is groot

0 donaties
€ 0,00

Je kunt nu de eerste zijn die deze actie steunt! Doneer en voeg optioneel een persoonlijke boodschap toe.