orkaan Irma

orkaan Irma | Geld inzamelen
 
 
Ondersteun St. Maarten !!

Beste mensen,

Waarschijnlijk heeft u de beelden gezien die de orkaan Irma heeft aangericht op onze mooie eiland St. Maarten. Hoe de storm het hele eiland overspoelt heeft en alles mee heeft gerukt. Bomen, huizen, auto's en mensen werden meegezogen en weggeveegd. De lokale bevolking zijn hun dierbare spullen en familie kwijtgeraakt. Hun leven is totaal verwoest. Sommige mensen zijn niet meer capabel om hun dagelijks leven terug op orde te krijgen. Daarom komen mijn vrienden, familie en ik met een inzameling om de rampgebieden te ondersteunen en de mensen op St. Maarten terug wat hoop te geven in het leven.  

Het zal je dan ook niet verbazen dat er een gebrek is aan voedsel, drinkbaar water en hulp. Op deze manier willen wij wat geld inzamelen om hun uit hun nood te helpen. Mijn familie, vrienden en ik gaan er ter plekken helpen om alles er aan te doen om uit hun nood te helpen. We gaan dit onder andere doen door: voedselpakketten uit te delen, huizen herleefbaar te maken, scholen bezoeken,  schoolspullen te regelen en kijken waar er hulp nodig is en ze ondersteunen.  

Wij vragen iedereen ons daarbij te helpen door een minimaal bedrag vanaf 5,00 EUR te storten. Elk klein beetje helpt. Wij staan hierbij 100% achter, we rekenen op jullie steun. 

Doe het nu. Het zo gedaan!
Het zou ook fijn zijn om deze actie te delen via je sociale media, zodat je vrienden, familie, kennissen, ... ook op de hoogte zijn van deze actie, zodat ze ook kunnen steunen. 

 

Alvast bedankt!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 35.000,00
0%

Deze actie is gesloten.