Opzetten pleeghuis

Opzetten pleeghuis | Geld inzamelen
 
 
Een lieve vriendin van me heeft een grote wens en een hart van goud! steun hun en de kids ️

Vanaf 2012 is mijn vriendin bezig met meerdere goede doelen. Zo heeft ze al honderden voedselpakketten mogen weggeven aan hele gezinnen. Kledingpakketten en verjaardagsdozen weggegeven. Diverse acties gehad rondom Sinterklaas, Kerst, Pasen, carnaval. Ze is ingezet als bakker, er is een fantastisch groot sinterklaasfeest geweest . Recent nog een donatie voor Sint en Kerst mogen brengen naar haar gekozen goede doel...en wat ze nog allemaal heeft gedaan, teveel om nu op te noemen.

In 2019 wil ze graag (als eerste ) ons eigen pleeghuis als goede doel gaan inzetten.
Ze heeft anderen altijd met heel veel liefde geholpen, en is eigenlijk steeds haar eigen gezin een beetje vergeten. Niet dat ze het slecht hebben, maar het zou beter kunnen.

Zo heeft haar tienermeid haar eigen plekje opgegeven voor de komst van een pleegkind.
Het wordt tijd dat zij weer een eigen plek kan krijgen. Dit is dan ook 1 van de doelen die we in de loop van 2019 willen bereiken, een eigen kamer voor hun tienermeid.

Een ander deel van hun plan is om van hun rommelzolder een mooie nieuwe veilige plek te creëren voor een kind dat op zoek is naar een gezin waar het volwassen mag worden.

Een derde, maar ook een heel belangrijk ,doel is om passend vervoer aan te kunnen schaffen zodat ze,als ze op pad gaan, ook de hulpmiddelen kunnen meenemen die nodig zijn. Bijvoorbeeld een wandelwagen, een rolstoel en een looprekje voor hun beperkte kindjes.(die ook groeien en de hulpmiddelen natuurlijk meegroeien)

Ze streven er naar om een veilige warme gezellige plek te creeeren voor hun pleeghuis waar ze meerdere kinderen een goede basis willen meegeven.

Hoe en wat?
Hun doelen voor 2019 kosten geld, heel veel geld. Geld dat ze zelf niet hebben en ook niet bij elkaar gespaard krijgen.
Ik denk dan terug aan al die voedselpakketten, aan al die glunderende kindersnoetjes...hoe heeft ze dat voor elkaar gekregen?
Door open en eerlijk te zijn en te vragen om hulp.
Maar dat is niet genoeg..tuurlijk niet.
Ze ga het hele jaar meerdere projectjes bedenken om " ons pleeghuisdoel " te bereiken.
Denk bijvoorbeeld aan de verkoop van hun eigen spullen, kinderkleding, speelgoed, misschien wel weer een wafelactie.. wie weet wat op mijn pad komt om "hun pleeghuisdoel", te bereiken.

Iedere € is meegenomen en kan weer vermindert worden op het bedrag onder de streep.
Spullen kosten geld maar ook uurloon kost geld, nog wel het meeste geld. Dus mocht je ons "pleeghuisdoel" willen steunen, maar heb je daar eigenlijk geen budget voor, kijk dan eens naar een andere manier van helpen. Misschien is er een handige Harry die kan klussen in huis.

Haar fb-winkeltje "moontjuhs uitverkoop " zal ze gaan gebruiken voor de verkoop van allerlei spullen.
Maak je lid, nodig vrienden uit en help ons het "pleeghuisdoel" te bereiken. Maar doneer vooral wat je kunt!

💓1: een eigen plek terug voor hun tiener.
💓2: passend vervoer voor hun beperkte kindjes en  hulpmiddelen.
💓3: van rommelzolder naar een veilige slaapplek.

Onze dank is enorm groot💓
Ook namens de kids.
Dat 2019 hun jaar mag worden.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 160,00

Deze actie is gesloten.