Opstarten bedrijf lees aub me beschrijving

Opstarten bedrijf lees aub me beschrijving | Geld inzamelen
 
 
Hulp nodig opstarten eigen bedrijf !!!LEES AUB HEEL ME BESCHRIJVING EN OORDEEL DAN

Heey ik ben Remy en ik ben 28 jaar.

Ik werk al 9 jaar voor dezelfde baas en heb het super naar mijn zin.
Maar ik haal niet genoeg voldoening uit mijn werk!
Mensen zeggen je moet blij zijn dat je werk hebt en dat ben ik ook.
Zeker als ik al die ellende zie in Nederland zie de armoede enz. Kinderen die er niet voor kiezen om in een bepaalde situatie op te groeien, maar hier toch in terecht komen.

Maar goed, ik zal even uitleggen wat ik wil gaan doen en hoe ik dit wil gaan doen:
Ik wil een bedrijf beginnen in het verhuur van benodigdheden voor een geslaagd feest/fuif/kinderfeest/verjaardag/huwelijk/50jarig feest/personeelsfeest/buurtfeest/sport en speldag/braderie etc.
Wat wil ik gaan doen:
Ik wil het volgende gaan verhuren: tenten/stoelen/tafels/tapinstallaties/6 kamp spellen/BBQ`s/koelwagens/mobiele toiletten/spring kussens waaronder: springkastelen, bungeerun/klimtoren met glijbaan, stormbaan voor zowel kinderen als volwassenen en stierrijden,een opblaas racebaan die zowel me skelters als met elektrische quads kan worden bereden, dit is slechts een greep uit het assortiment. Mijn droom is om een heel groot aanbod te creëren in springkussens, bijvoorbeeld door unieke springkussens die door andere bedrijven niet verhuurd worden.
Ook wil ik graag popcorn en suikerspin automaten, box en voetbal automaten gaan verhuren. En dit is nog maar slechts een greep uit mijn ideeën.

Pakt dit verhaal je al? Lees dan verder hoe ik dit ga waarmaken:
Ik wil als personeel mensen aannemen die moeilijk aan een baan komen en het inkomen nodig hebben.
Bijvoorbeeld mensen die in de schuldsanering zitten, waarom wil ik juist deze mensen aannemen?
80% van deze mensen kiezen er niet voor om deze schulden te krijgen. Vaak is het moeilijk voor deze mensen om een baan te vinden en zeker omdat zij vaak hun gehele inkomen moeten afstaan. Ik wil daarom iets extra`s voor ze doen. Dit idee moet ik nog verder realiseren, maar een idee is bijvoorbeeld dat ze een auto krijgen van de zaak, die zij ook privé mogen gebruiken.
Ook wil ik regelmatig personeelsuitjes organiseren, waarbij ook de rest van het gezin mag komen. Als er kinderen bij zijn, zal ik het uitje ook daarop aanpassen: bijvoorbeeld een uitje naar de Efteling.
Kortom: als deze mensen weer aan het werk kunnen hebben ze vele voordelen: geen gat in hun CV, ze hebben een inkomen, ze krijgen meer zelfvertrouwen omdat ze weer iets kunnen betekenen in de arbeidsmarkt en de extra`s zijn de auto en de personeelsuitjes. Ik hoop op deze manier de mensen een betere toekomst te kunnen bieden, want iedereen verdient een 2e kans.

Ook wil ik op een andere manier iets betekenen voor de mensen die het minder hebben. Ik ben niet uit op grote winst en wil daarom ook klaar staan voor mensen die geen geld hebben om hun kinderen een mooi kinderfeest te geven. Voor hun wil ik eenmalig gratis wat springkussens leveren. Op deze manier hoop ik deze kinderen ook de dag van hun leven te geven. Ook bijvoorbeeld zieke kinderen wil ik op deze manier helpen om toch een mooie dag te geven. Ik heb een fijne jeugd gehad en daar ben ik dankbaar voor, maar ik besef me ook dat niet ieder kind dit heeft en niemand verdient een slechte jeugd.

Ik wil niet rijk worden of succesvol met dit bedrijf, ik wil gewoon als ik straks oud ben dat ik kan terugkijken op mijn leven en trots kan zijn op wat ik heb gedaan en dat ik andere mensen heb kunnen helpen. Ik hoop dat mensen zo ook gaan nadenken dat het goed is om de medemens te helpen en dat meer mensen gaan nadenken om elkaar te helpen.

Het gaat tegen mijn principe in om op deze manier om geld te vragen, maar om mijn droom waar te maken heb ik geld nodig om dit op te kunnen starten. De aanschaf van de toestellen is helaas erg prijzig en ik wil graag kunnen opboksen tegen de grote bedrijven, zodat ik mijn prijzen laag kan houden.

Mijn doel is om de eigenaar te zijn, maar het bedrijf te laten runnen door mijn personeel, ik ben namelijk blij met mijn huidige baan en zal deze ook niet opgeven.

Wat ik als laatste wil benoemen is het feit dat als je geld doneert, dit niet zomaar is. Benoem duidelijk je naam bij je donatie, als je dan ooit gebruik maakt van mijn service, wordt het bedrag dat je gedoneerd hebt in mindering gebracht op de totale kosten.
Anoniem doneren mag ook, en het is natuurlijk niet verplicht om te doneren.
Wil je niks doneren? Even goede vrienden!

Ik wil je alvast bedanken voor het lezen van het hele verhaal en de eventuele donatie, ik ben hier erg dankbaar voor!
Groetjes, Remy.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 35,00

Deze actie is gesloten.