Opstart Buijs Editing

Opstart Buijs Editing | Geld inzamelen
 
 
Help Buijs Editing aan zijn start!

Een jongeman van 30 jaar die na een moeilijke jeugd ,verlies van beide ouders op relatief jonge leeftijd, in een put belandde heeft het licht gezien en zijn passie gevonden.

Na een heftig verleden en geen zien van een toekomst is deze jongeman, ongeveer een jaar geleden, in contact gekomen met een welbekend persoon om hiervoor te gaan filmen, en de montage hiervan, om zo leuke video's te maken voor Youtube. Dit heeft geresulteerd dat hij nu een passie heeft gekregen voor het filmen en vooral de montage hiervan. Nu het werk voor deze welbekende persoon erop zit, wil hij maar één ding om naar een positieve toekomst te kijken... precies, het maken van video's.

Als kleine jongen wilde hij altijd al reclamemaker worden. En dit plan zou hij nu graag door willen trekken. Het gaat hierbij dan om (low budget) promotie video's voor kleine ondernemingen zoals winkels, cafe's, restaurants etc. voor hun eventuele social media kanalen zoals Facebook, Instagram en/of voor hun eigen website.

Naast dit idee zou hij graag video's willen maken, voor op Youtube, voor jongeren die zelf ook met problemen uit hun jeugd zitten en/of een verslaving hebben of hebben gehad. Om deze te helpen/informeren en misschien te kunnen begeleiden naar een betere toekomst. Youtube is nu eenmaal het kanaal waar je jongeren sneller kan bereiken tegenwoordig.

Echter heeft hij vanaf vorig jaar altijd gebruik mogen maken van de camera en computer van iemand anders omdat hij dit zelf helaas niet kan financiëren. Dit komt mede door het verleden waardoor hij op dit moment nog in de bewindvoering zit. Helaas is het contact inmiddels verbroken en dient hij zelf voor het mteriaal te zorgen.

Een computer met de desbetreffende programma's heeft hij inmiddels gekregen maar het vinden van een camera is tot op heden nog niet gelukt. Ook het aanschrijven van fondsen heeft (nog) geen resultaat opgeleverd.

Hij vraagt niet het duurste van het duurste. De camera zelf kost rond de 1000 euro. Daarnaast heeft hij nog een statief, SD-card en een (goedkoop) lichtsetje nodig om te kunnen starten. Hij zal dus ook niet meer vragen dan 1500 euro.

Mocht u iets investeren en u heeft zelf een kleine onderneming, dan is hij bereidt om voor uw onderneming zo'n promotievideo te komen maken, geheel kosteloos natuurlijk (bij een storting van minimaal 25 euro). Laat in dit geval weten hoe hij u kan bereiken, dit kan u laten weten in het berichtvenster zodra u de storting doet. Heeft u geen onderneming maar wilt u dan wel graag een video van iets anders dan valt dat altijd te overleggen.

Dank u wel!

 

Buijs Editing

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.500,00
0%

Deze actie is gesloten.