Opleiding tot Psychosociale hulphond Eagan

Opleiding tot Psychosociale hulphond Eagan | Geld inzamelen
 
 
Hulphond in de strijd tegen Anorexia en Angsten aan te kunnen en durven gaan!

Hallo, 

Ik ben Thirza van Houten, ik ben 21 jaar en ik heb al bijna 7 jaar lang Anorexia Nervosa en al onwijs veel opnames gehad  waarvan er geen een echt heeft geholpen... Ook heb ik last van een grote Angst stoornis, Dwangstoornis, waardoor ik eigenlijk ook niet zelfstandig dingen durf te ondernemen en alles dus eigenlijk heel eng vind en heel veel spanning  paniek en stress bij mij oplevert.

https://vrouw.nl/artikel/verhalen-achter-het-nieuws/42566/de-dochter-van-patricia-heeft-al-5-jaar-anorexia

Ik heb nu een Border Collie, genaamd Eagan, die ik heel graag wil opleiden tot hulphond, hij is nu net 2 jaar, ik ben zijn opleiding nu pas geleden begonnen bij Kynologisch Instituut Vanuit 't Hart. Dit gaat erg goed, en is erg fijn, maar kost heel erg veel geld, wat niet vergoedt wordt, de gemeente en de zorgverzekeraar weigeren het te vergoeden, en daarom moet ik het dus allemaal zelf bekostigen. Dit is voor mij heel erg lastig en zwaar, maar wil de opleiding wel heel erg graag doen, omdat het mij een heel groot stuk helpt in meer zelfstandigheid krijgen en zelfstandiger te worden en meer het leven aan durven gaan, al is het alleen maar alleen naar de supermarkt gaan met de hulp van Eagan, want ook dat durf ik zonder hem niet, en met de hulp van hem wel.

Het remmen en opmerken van Paniekaanvallen, ook zonder dat ik ze zelf soms al doorheb, dan weet hij het al.... Het wakker maken met nachtmerries ... Helpen om weer alleen zelfstandig met openbaar vervoer te gaan.... Dingen durven te ondernemen ... Naar de supermarkt gaan... Me troosten en helpen als het echt ff heel erg rot gaat, dan krijgt hij me altijd wel weer vrolijk ...

In de trand van, durf te vragen, vraag ik graag jullie hulp hierbij om de enorme kosten voor de opleiding van mijn hond Eagan tot Psychosociale hulphond mogelijk te kunnen maken  

Wat de opleiding vooral zo zwaar maakt, zijn de kosten van de opleiding zelf die een half jaar tot een jaar gaat duren, de reiskosten, en de kosten om bepaalde dingen en locaties te trainen.

Bij voorbaat dank!

Veel liefs, Thirza van Houten en Eagan Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
37 donaties
€ 800,00
Doel: € 3.500,00
22%

Deze actie is gesloten.