Opleiding interieurfotografie

Opleiding interieurfotografie | Geld inzamelen
 
 
Opleiding vastgoed interieurfotografie

Toen ik 4 jaar geleden door gezondheidsredenen niet meer kon werken ben ik als hobby gaan fotograferen. Ik zou er nu heel graag mijn werk van willen maken omdat ik met fotograferen grotendeels zelf mijn tijd in kan delen en ik tussendoor dus nog mijn rust kan pakken want een baan bij een werkgever zit er helaas niet meer in maar het lijkt me zo leuk om weer wat te kunnen gaan doen wat ik echt leuk vind.

Doordat ik veel minder inkomsten heb is het moeilijk om alles bij elkaar te sparen, ik heb geld nodig voor de opleiding en een nieuwe lens. Totaal komt dat op €1000.

Ik hoop dat jullie mij hierbij willen helpen en alle hulp is welkom zodat ik na de cursus aan de slag kan om woningen te fotograferen en dan wil ik me vooral focussen op vakantie en recreatiewoningen.

Bij een donatie van €125,00 kan ik na afloop van de cursus een mooie reportage maken van je woning of vakantiewoning waarbij je de foto's kunt gebruiken op je website of folder. (Provincie Zeeland of anders in overleg)

Alvast heel erg bedankt,

Liefs Marjolein

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 1.000,00
1%