Opleiding gevorderd Energetisch Therepeut

Opleiding gevorderd Energetisch Therepeut | Geld inzamelen
 
 

Ik heb twee jaar geleden de keuze gemaakt om me leven om te gooien, omdat deze mij niet gelukkig maakte. Ik wou me laten omscholen en ben begonnen met een thuisopleiding gedaan voor Energetisch Therapeut en heb reeds mijn diploma gehaald. Ook ben ik begonnen met mijn eigen website en wil ik heel graag mensen helpen hun leven ook weer in balans te krijgen (spiritueel) en lichamelijke klachten te verminderen en te verhelpen (energetisch) 

Dit staat allemaal in de kinderschoenen maar ik ben er de hele dag mee bezig, klanten werven, reclame maken, website updaten etc.  Nu zou ik zo graag de Energetisch Opleiding van De Smederij willen volgen, deze duurt 2 jaar en leer je nog veder te ontwikkelen. En ik hoop daarmee een asset voor de gemeenschap te zijn. Ik hoop ook in de toekomst mijn dank voor jullie hulp te kunnen tonen. Om er veel voor de gemeenschap te zijn en gratis informatie te delen voor een goed, gelukkig en gezond leven.

Ook is het deels om mijn website bestaande te houden en te laten groeien zodat ik nog meer mensen kan helpen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 405,00
Doel: € 3.650,00
11%