Opkomst voor het Kind

Opkomst voor het Kind | Geld inzamelen
 
 
Opkomst voor het Kind Wie zorgt er voor onze kinderen?

https://opkomstvoorhetkind.jimdofree.com

Op 16 september 2018 zal op het Beursplein te Amsterdam de manifestatie worden gehouden Opkomst voor het kind. We willen de aandacht vestigen op de ongeveer 40.000 kinderen die, vaak zonder enig behoorlijk onderzoek, door Jeugdzorg en de Raad van Kinderbescherming weg zijn gehaald bij hun ouder(-s). We verwachten zo’n 300 aanwezigen; ouders, kinderen en sympathisanten die hun tranen niet kunnen verdragen.

Naast het programma met sprekers en optredens van kinderen willen we graag iedere ouder die zijn kind niet of nauwelijks meer ziet een beertje geven. Zij worden dan vervolgens uitgenodigd om een pleistertje op het beertje te plakken en er een kort briefje bij te doen met het verhaal van het kind. We zullen vervolgens de beertjes neerleggen voor het paleis op de Dam.

Vele ouders voeren een eenzame strijd, of hebben gewoonweg de hoop opgegeven en zien hun kinderen niet of nauwelijks meer.

Het oprichten van een podium, partytenten, reiskosten van de sprekers, aanschaffen van de beertjes, kosten voor de vergunning om een manifestatie te mogen houden etc. kost natuurlijk geld. Geraamde kosten €1250. Tot nu toe hebben €320,- gekregen, hartelijk dank!  Totaal hebben we nog ongeveer € 900 nodig. We willen u vragen of u de manifestatie wil sponsoren. B.v. voor € 1,10 zijn we in staat één van de ouders een beertje te geven zodat ze zullen ervaren dat ze niet vergeten zijn.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00

Deze actie is gesloten.