Opknappen school in Bosnie Paul Kragten

Opknappen school in Bosnie Paul Kragten | Geld inzamelen
 
 
Een reis naar Bosnië om daar scholen op te knappen.

Beste lezer,

Mijn naam is Paul Kragten en ik ben 16 jaar oud. Ik zit in het eerste leerjaar van de opleiding Manager Transport en Logistiek op het MBO Rijnland in Alphen aan de Rhijn. Eind juni ga ik met mijn klas naar Bosnië om een school op te knappen en leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen daar. Dit is hard nodig, want in Bosnië is er een burgeroorlog geweest waardoor het land in een puinhoop is veranderd. Op het  filmpje is te zien hoe erg de scholen er aan toe zijn: de verf valt van de muren, er zijn geen speeltoestellen of andere dingen waarmee de kinderen zich kunnen vermaken. Veel kinderen hebben nog last van de gevolgen van de oorlog in hun dagelijks leven. Door activiteiten aan te bieden hopen we dat ze dit even kunnen vergeten. Voor de reis en de materialen willen wij zoveel mogelijk geld inzamelen. Hoe meer geld we ophalen, hoe meer we voor de kinderen en de school kunnen betekenen.

Dit word georganiseerd door de organisatie Out of Area. 

Wat is Out of Area?

Stichting Out of Area werkt nauw samen met groepen leerlingen van VO, Praktijk onderwijs, MBO en HBO scholen, die letterlijk de handen uit hun mouwen steken en hun kennis ter beschikking stellen.

Door het opknappen van scholen, kinderdagverblijven, jeugdhonken, ziekenhuizen en instellingen, het aanbieden van allerlei activiteiten en het uitwisselen van ervaringen en kennis  helpen ze de mensen in Bosnië & Herzegovina, Kosovo, Macedonië en Georgië vooruit.

Ik hoop dat jullie mij en de kinderen daar, mee kunnen helpen. Elk klein beetje helpt!

Mocht u nog vragen hebben mail gerust naar:

Naam: Paul Kragten

Email: paul.kragten@outlook.com

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

10 donaties
€ 280,00
Doel: € 550,00
50%

Deze actie is gesloten.