opgeven is geen optie

opgeven is geen optie | Geld inzamelen
 
 
Help ons iets terug te doen voor onderzoek tegen kanker

Je kind krijgt de diagnose ALL (Acute Lymfatische Leukemie). Wat er dan door je heen gaat als ouder is niet te beschrijven. Voor je kind is het helemaal niet te bevatten.Zeker als hij pas 10 jaar is. Hij gaat een traject in van chemotherapie en medicijnen. Dit zijn voor hem en ons de zwaarste jaren die je maar kan verzinnen.

Maarrrrr......Door alle onderzoeken en nieuwe medicijnen is hij er helemaal bovenop gekomen en is nu een gezonde sportieve kerel.

Nu zijn wij enorm blij dat alles goed is gegaan en willen heel graag wat terug doen. Wij willen een enorme sportprestatie leveren om de Alpe d'huez op te fietsen tijdens Alpe d'huzes. Dit om sponsergeld te verzamelen om ons die prestatie te kunnen laten leveren en veel geld te kunnen overhandigen aan het KWF voor veel onderzoek zodat ook in de toekomst veel kinderen het geluk  kunnen hebben te genezen van welke vorm van kanker dan ook.

Wij zijn (nog) geen geoefende fietsers dus gaan wij nu een periode in van keihard trainen om ervoor te zorgen dat als wij tijdens de Alpe d'huzes2019 3x naar boven gaan er aan denken dat opgeven geen optie is.

Wij gaan er een gigantische sportprestatie voor leveren. Steunt u ons om dit te realiseren.

Volg onze avonturen op facebook,

facebook.com/alpedhuzes.edwinjohn

Heel hartelijk bedankt namens Edwin en John Veldhoven

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
10 donaties
€ 725,00
Doel: € 7.500,00
9%

Deze actie is gesloten.