Opgesloten in een hokje!

Opgesloten in een hokje! | Geld inzamelen
 
 
Help mij om minimaal 2.500 op te halen, zodat Free a Girl nog meer meisjes kan bevrijden

Ik sluit me 12 uur op en bevrijd meisjes uit de gedwongen prostitutie.

Op 18 mei laat ik mezelf 12 uur lang vrijwillig opsluiten in een hokje van 1 bij 2m² in café De Kleine Valk in Amsterdam. 

Dit hokje staat symbool voor de hokjes in Indiase bordelen. Hokjes waarin jonge meisjes elke dag worden verkracht, gedwongen tot prostitutie, onder vreselijke omstandigheden. Mijn doel is om zoveel mogelijk geld om te halen voor stichting Free a girl, zodat zij deze meisjes kunnen redden en ze een kans kunnen geven op een beter leven.

Free a Girl bevrijdt wereldwijd jonge meisjes die gedwongen worden tot prostitutie. Naast de bevrijdingen wordt er keihard gewerkt aan preventie, het aanpakken van straffeloosheid, lobby & advocacy, rehabilitatie en de re-integratie van deze meisjes. Free a Girl werkt samen met 14 partnerorganisaties in India, Nepal, Bangladesh, Thailand, Brazilië en Nederland. De afgelopen 10 jaar heeft Free a Girl bijgedragen aan de bevrijding van meer dan 4.100 meisjes. Elk kind heeft het recht om op te groeien in een veilige omgeving. Alle kinderen in de wereld moeten worden beschermd tegen iedere vorm van commerciële seksuele exploitatie.

Help mij om minimaal € 2.500 op te halen, zodat Free a Girl nog meer meisjes kan bevrijden!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 10,00
Doel: € 2.500,00
0%

Deze actie is gesloten.