opgelicht

opgelicht | Geld inzamelen
 
 
opgelicht voor 2000 euro en sta met mijn rug tegen de muur kan geen rekening meer betalen

ik ben opgelicht voor 2000 op een leen advertentie ik wou gekd lenen 3000 euro.

moest een levensverzekering afsluiten en moest zo dat als mij iets zou overkomen de verzekering het leen bedrag zou terug betalen.

heb hier voor 500 euro betaald ik kreeg een leen overeenkomst die ik moest tekenen ja allemaal net echt maar of ik de notaris kosten wou betalen vanwege het maken van de leenovereenkomst ik dacht ja ik krijg de lening toch wel en heb de 500 euro overgemaakt 

toen kreeg k de volgende dag bericht via wathsapp dat de bank de lening van 3000 euro naar mijn rekening heeft overgemaakt maar of ik de transactiekosten van 1000 euro wou overmaken zo dat ik de volgende dag bij het geld kon ja ik begon erg te twijfelen .

maar had al 1000 euro overgemaakt en dacht nou als ik die 3000 euro morgen heb kan ik de grote rood stand op mijn rekening aanzuiveren.

heb de 1000 euro overgemaakt daarna ben ik op internet gaan kijken ja dan kom je er snel achter dat je bent opgelicht .

heb politie aangifte gedaan ben bij mijn bank geweest doen er niks aan door de rood stand op mijn rekeningwoord ik straks geblokkeerd.

kan de huur niet betalen heb bijna niks te eten en heb een arbeidsongeschikt uit kering. ik sta door door deze situatie helemaal met mijn rug tegen de muur aan en woor door dit gebeuren mijn huis uit gezet . mensen help help ik ben er tegen aangelopen en hoop op u steun dat u me kunt helpen om weer een beetje adem te krijgen.Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
2 donaties
€ 21,00
Doel: € 2.000,00
1%