Operatiekosten Knorrepot

Operatiekosten Knorrepot | Geld inzamelen
 
 
Knorrepot is een jonge kater van amper 2 jaar en iemand heeft hem beschoten met een buks.

Deze actie ben ik gestart, nadat mijn kat Knorrepot vorige week is beschoten en ik nu met een enorme rekening zit van de dierenarts.

Knorrepot kwam vorige week mank thuis, ben naar de dierenarts gegaan en hij bleek te zijn beschoten. De kogel zit in zijn rechterschouder en heeft het gewricht behoorlijk aangetast. De kogel zit diep in zijn spierweefsel en de dierenarts heeft via 2 verschillende kanten getracht de kogel te verwijderen, maar toch besloten hem te laten zitten, omdat ze bang was dat ze nog meer schade zou aanrichten. 

Het eerste consult die ik voor hem heb gehad heeft me 63, 50 gekost, daar kon ik nog wel te boven komen, echter de operatie kostte me 531 euro en moet nog terugkomen voor wondcontrole en hechtingen.

De dierenarts hoopt dat het gewricht nog enigzins zichzelf herstellen gaat, maar kan daar geen uitsluitsel over geven.

Door een of andere idioot met een buks zit ik met een torenhoge dierenartsrekening en heb ik een kat die zijn voorpoot niet echt meer kan gebruiken, de ziel is amper2 jaar.

Voor meer fotos ed kunt u op mijn facebook kijken.

Mijn naam is Audrey Jaeggi.

Wie kan en wil ons helpen elke euro is mooi meegenomen!

Ik kan helaas bij niemand de rekening declareren, ik heb wel een afspraak bij de politie om aangifte te doen, maar dan nog kan ik er volgens mijn wa niks mee.

Alvast bedankt voor het lezen!

Met vriendelijke groeten,

Audrey en Knorrepor

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
86 donaties
€ 705,00
Doel: € 700,00
100%

Deze actie is gesloten.