Operatie voor pup Djela

Operatie voor pup Djela | Geld inzamelen
 
 
Puppy Djela

De lieve hond van Bas en Anja en de drie kinderen moet een operatie ondergaan wegens de heup die uit de kom is  de knieschijf zit naast het pootje en het hele pootje is in het bot verdraaid. 

Djela heeft onze hulp nodig en wij hebben daarom uw hulp hard nodig .

Nadat de vorige hond (Senna) van Bas en Anja is overleden, waren ze na een poos weer toe aan een nieuwe hond in het gezin. De kinderen hebben meegespaard voor een puppy, het zou een Cavelier King Charles gaan worden. Via marktplaats bij een fokker gekomen.  Er waren hier veel honden samen in één hok. Djela kwam naar hen toe en er was meteen een gezamenlijke klik. Ze hebben betaald en samen met Djela zijn ze naar de auto toelopen, ze viel meteen in slaap. Daar thuis gekomen liep ze meteen kreupel. Contact gezocht met de fokker. Lang verhaal, maar deze fokker wil nergens meer van weten. Ze mogen de hond inruilen, maar dat willen ze niet. Djela hoort al bij het gezin  

Ze kunnen kiezen, een spuitje of opereren, ze willen dat Djela geopereerd wordt. De operatie kost (Inc voor - en nazorg) €4000,-. Geld dat ze niet zomaar voor handen hebben, daarom deze noodkreet! 

Alle beetje helpen heel erg mee, elke vorm van hulp stellen we enorm op prijs. 

Hartelijke groet  

Ingrid Dijkstra. 

 

 

 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
64 donaties
€ 775,00
Doel: € 4.000,00
19%

Deze actie is gesloten.