Operatie voor onze lieve hond Cintha

Operatie voor onze lieve hond Cintha | Geld inzamelen
 
 
Op zoek naar mensen die onze lieve hond Cintha kunnen helpen...

Lieve mensen,

Onze lieve hond Cintha heeft een operatie nodig. Sinds een aantal weken liep ze al wat mank, maar afgelopen weekend werd het erger en nu kan ze er niet meer op staan. Gelukkig mochten we van onze bewindvoerder naar de dierenarts, en hoopten we dat pijnstilling genoeg zou zijn om haar te helpen. 

Helaas is een operatie nodig, haar kniebanden zijn uitgerekt en die herstellen niet meer. Als het te lang duurt, zal de operatie steeds moeilijker worden. Ze is gelúkkig verder super gezond, hart, longen, alles is gecontroleerd. Maar om haar te helpen met de pijn, zal ze dus geopereerd moeten worden. De totale kosten van de operatie zijn geschat door de dierenarts op €700. 

Jullie raden het vast al, wij hebben geen mogelijkheid (nu en in de toekomst) om de operatie kunnen betalen. Onze hoop is nu gericht op lieve mensen, met een hart voor dieren, en speciaal voor onze lieve Cintha nu even, die ons door middel van een donatie willen helpen het bedrag van €700 bij elkaar te krijgen. Ze verdient het zo om geholpen te worden! 

Lieve groeten Ron en Marjan en alvast een poot 🐾 en een knuffel van Cintha

Marjan Bijlenga
22-06-2018

Achter de rug 😃

Operatie is goed gegaan! Ze ligt nu bij te komen, om 17u kunnen we lieve Cintha weer ophalen... wordt vervolgd


Marjan Bijlenga
21-06-2018

Operatie

 

Morgen is het zover. Dankzij jullie, de donateurs, wordt Cintha tussen 9u en 9.30u bij dr de Jongh verwacht. En dan wordt ze geopereerd aan haar knie re.achter. Spannend natuurlijk! Maar we zijn er klaar voor, zover dat kan natuurlijk. 

Op haar pagina op Facebook, zal ik morgen updates plaatsen!

 

Nogmaals enórm bedankt voor jullie gulheid en liefde voor Cintha!

 

Ron en Marjan


Marjan Bijlenga
18-06-2018

Lieve mensen

Sorry zeggen omdat je "weinig" overmaakt, of niet meer hebt oid, dat is écht niet nodig hoor! Alles helpt, dus ook een donatie van €5 😘👍🏻  Wij zijn dankbaar voor elke euro en elke keer als mensen de pagina of deze doneeractie delen! Dus je niet meer verontschuldigen daarvoor hoor!

Liefs Ron en Marjan


Marjan Bijlenga
14-06-2018

Operatiedag bekend

Cintha wordt vrijdag 22 juni 2018 geopereerd door dr de Jongh van de Noorder Kliniek Winschoten. Ze moet 9 en 9.30u nuchter aanwezig zijn. 

Zowel wij als de dierenarts zijn ontzettend blij dat het door crowdfunding mogelijk is gemaakt dat ze geopereerd kan worden en daarna kan gaan herstellen en nog een mooi leven kan hebben. Donatie is bijna rond, en dat is voor onze dierenarts voldoende om de datum te hebben gepland. 

We houden u op de hoogte!

Vanuit ons hart : BEDANKT!

 

Ron en Marjan


Marjan Bijlenga
13-06-2018

Lieve mensen,

Samen met een bijdrage van stichting Dumpie en een anonieme rechtstreekse schenker, zijn we er écht bijna. Ron en ik weten niet hoe we de donateurs kunnen bedanken. Via de Facebook pagina "Operatie voor onze lieve hond Cintha", kun je de tijd vanaf nu volgen. We gaan jullie op de hoogte houden met verhalen, geschreven vanuit Cintha, video’s en foto’s. 

Lieve groeten, namens onze "Dibbes" Cintha

Ron en Marjan 🐾 🙏🏻 ❤️


45 donaties
€ 700,00
Doel: € 700,00
100%

Deze actie is gesloten.