Operatie voor Jack

Operatie voor Jack | Geld inzamelen
 
 

OPERATIE IS GOED GEGAAN!!!!!

Mijn lieve vriendin Joyce heeft in korte tijd emotioneel heel veel meegemaakt. Zij staat er financiëel nu alleen voor. Wat ze fantastisch doet. Nu zijn er bij haar steun en toeverlaat (haar hond Jack) zijn kniebanden gescheurd. Dit wordt een dure operatie. En zo als ik Joyce ken zal je haar er niet over horen. Want hulp vragen is niet haar sterkste kant. Maar dat ze er wakker van ligt is zeker. De dierenarts heeft gezegd dat de operatie 3000 euro gaat kosten. Ze had al wat gespaard maar dat is op gegaan aan de eerste operatie waarbij de dierenarts vetbulten weg heeft gehaald. Jack wordt Woensdag geopereerd en dan volgt er nog een revalidatie proces. De 3000 voor de operatie zijn binnen maar als Jack kan revalideren door de hulp van een specialist dan is hij weer sneller op de been zodat hij de roedel weer als vanouds kan gaan leiden. Gaat dit jullie ook aan je hart en wil je helpen de kosten wat draagbaarder te maken? Het hoeft niet veel te zijn. Alle kleine beetjes helpen.

Ik hoop dat de kerst voor Joyce een beetje zonder zorgen wordt want erger dan het afgelopen jaar kan het niet worden. Hoop jij dat ook voor haar?

Groeten, Erica

Erica Hulskamp van Luijn
13-12-2022

Jack wordt a.s.Woensdag geopereerd en moet dan nog revalideren. Ik heb de donatie op 5000 euro gezet zodat Jack weer sneller op de been is als hij fysiotherapie krijgt.


Erica Hulskamp van Luijn
06-12-2022

Iedereen hartstikke bedankt voor jullie storting. Er moet nog wel een bedrag af naar de website van de doneeractie dus het is fijn dat het al dit bedrag is.


239 donaties
€ 5.060,00
Doel: € 5.000,00
101%

Deze actie is gesloten.