Operatie Tijger na schotwond | Geld inzamelen
 
 

Operatie Tijger na schotwond


Donderdagochtend is Tijgertje samen met mij en mijn kinderen op 08.15 uur de deur uit gelopen richting de school van de kinderen. Halverwege verlaat hij ons altijd om zijn knuffels en koekjes bij de buren te halen. Normaal is hij tegen de tijd dat ik terug kom van school weer netjes bij mijn achterdeur. 

Vandaag is hij neergeschoten!! De kogel heeft zijn hart net gemist, zijn borstbeen gebroken en houdt nu zijn long dicht. Het verwijderen gaat dus lastig worden. 

Hij heeft ook veel bloed verloren dus zijn moeder (ook mijn poes) zit klaar voor bloedtransfusie. 

De kosten zijn nu al aanzienlijk en bij meer complicaties lopen deze nog verder op. 

Maar ik wil hem echt niet in laten slapen💔

Hij is pas 2 jaar en kan nog een heeel leven voor zich hebben😔😔

 

 

⚠️⚠️Oproep⚠️⚠️
Wie heeft er net iets gehoord in de Coevering in Geldrop ter hoogte van de Marco Polostraat?? 

Mijn kat heeft een schotwond midden op zijn borst, het bloed stroomt nog vers uit zijn borst!!!! 

Ik wil heel graag met de schutter praten!
Beloning voor de gouden tip!!

🐈update 10.00 uur; Tijger is in shock en heeft veel bloed verloren. Zijn hart is net op 3mm gemist!
Er is gericht geschoten. Er zit 1 kogeltje in zijn borst  en de kogel zit nu tegen zijn long. De kogel heeft ook zijn borstbeen gebroken. Het verwijderen gaat dus nog riskant worden.. 

💔update 15.30 uur; Tijger is de laatste 2 uur geopereerd. Helaas kunnen ze de kogel op geen enkele wijze verwijderen.

Het zou mogelijk zijn via een open borst operatie welke ze uit kunnen voeren in Waalwijk, maar hier zijn de financiële middelen niet voor nu, dus dit gaan we via deze doneeractie proberen!

De kogel  zal dus voor nu moeten blijven zitten wat hem blijvend ziek zou kunnen maken. 
Het borstbeen en de borstspieren waren dusdanig beschadigd dat ze konden garanderen dat hij niet verder dan een paar meter heeft kunnen lopen en al helemaal niet zou kunnen hebben gesprongen. 
Dit betekend dus dat hij bij niemand in zijn tuin heeft gelopen maar dat hij bij mijn eigen poort door 1 van mijn buren is beschoten!!!⚠️
Hij mag niet naar huis en hij zal voorlopig nog in het Evidensia Dierenziekenhuis Zuidoost Brabant verblijven. 

😓update 21.00 uur; Tijger is nog steeds niet stabiel genoeg om naar huis te komen. 😔
Hij blijft sowieso tot morgenmiddag in het Evidensia Dierenziekenhuis Zuidoost Brabant liggen. Hij krijgt zware pijnmedicatie en hopelijk kan hij deze nacht wat herstellen. 

Update dag 2: Tijger mag helaas nog niet naar huis. Zijn bloedonderzoek uitslag is niet helemaal naar wens helaas. Hij zal vandaag nog een paar controles krijgen en dan nemen ze vanavond opnieuw contact op.

Update dag 3 - 16.00 uur; Tijger mag naar huis onder enkele voorwaarden. Hij moet thuis meerdere malen per dag via zijn neussonde voeding krijgen. Hij heeft medicatie tegen zowel de ontstekingen als tegen de pijn en hij moet absoluut rustig aan doen! Nou dat gaan we doen Tijger! Heerlijk jou thuis verder verzorgen en dan hoop ik dat je snel weer aansterkt! Na het weekend heeft hij zijn eerste controle dus we houden iedereen op de hoogte.

 

Volg tussentijds Tijger zijn herstel via: 

https://www.instagram.com/donellaverbon/ of https://www.facebook.com/dverbon/Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
 

Laat een reactie achter

246 donaties
€ 2.966,00
Doel: € 4.950,00
59%