Operatie Scotch

Operatie Scotch | Geld inzamelen
 
 
9 maanden jong en een geboren afwijking

Scotch is een hele lieve jonge (9 maanden oud) hond vol met energie en plezier in het leven.

Scotch is een energieke mechelse herder/cane corso kruising8 die bij ons is afgestaan omdat hij in de handen van mensen beet. Bekend was al dat Scotch geboren is met een afwijking aan zijn linkerachterpoot, een van zijn tenen is krom, iets dat hem enorm veel last bezorgt tijdens het wandelen 12. Ondanks training konden zijn baasjes hem niet de sturing bieden die hij nodig had, daarom is hij bij ons terecht gekomen.

Nadat wij het vermoeden hebben opgedaan dat een deel van Scotch zijn bijtgedrag wel eens veroorzaakt kon worden door zijn pijn, zijn wij hem rustig korte stukjes gaan laten lopen. 3 weken later bijt hij nog amper in de lijn of handen, gedragsmatig dus een enorme vooruitgang. Iets om trots op te zijn en dat zijn we ook!7

Maar wetende dat hij met zijn poot nog steeds in pijn leeft, iets dat hem ervan weerhoudt om lekker lange wandelingen te maken en er dan ook van te genieten doet ons pijn, wij willen Scotch dan ook de operatie geven die hij nodig heeft: de amputatie van de pijnlijke teen waardoor hij weer vrolijk door het leven kan! Helaas beschikt ons asiel niet over de financiele middelen om dit te bewerkstelligen en daarom hopen we dat jullie een steentje willen bijdragen, zodat Schotch een onbezorgd, pijnvrij leven tegemoed kan gaan,d hij heeft immers nog een aantal mooie jaren voor zich!

Helpen jullie mee?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
14 donaties
€ 285,00
Doel: € 275,00
103%

Deze actie is gesloten.