Operatie Sammy

Operatie Sammy | Geld inzamelen
 
 
Verbrijzeld pootje Sammy

 *update

23-06 Sammy is weer thuis, pootje minder maar het gaat super met haar! De dierenarts zei nadat ze alles zag in haar pootje dat het schroeven niet eens mogelijk zou zijn! We hebben dus de beste keuze gemaakt voor Sammy!    Nu moet ze leren om te gaan met drie pootjes! Over tien dagen terug  voor het verwijderen van de hechtingen en controle! 

Donaties zijn nog altijd welkom! 

 

 

 

Na mega veel heen en weer gebel tussen dierenartsen  en klinieken onderling, zijn wij andere dierenklinieken telefonisch gaan benaderen helaas wilde geen van alle  duidelijkheid geven. 

Sammy is momenteel bij de dierenarts middenwaard. 

Sammy wilde niet meer eten of drinken. Wij hebben de dierenarts het probleem uitgelegd, en gaf aan dat het een zeer gecompliceerde breuk is en dat zij er niet zeker van zijn dat herstel de beste oplossing was. Gezien het weghalen van de bot fragmenten er niet alleen platen en schroeven in het pootje komen maar ook daarbuiten, en dan nog is de vraag maar of het zou gaan herstellen. Deze arts was realistisch genoeg te vragen of er al gesproken was over amputatie. Wij gaven aan door de dierenarts niet maar door ons wel, wij zijn dinsdag weer naar huis gegaan met nieuwe pijnstillers. En toch de trieste keuze moeten maken voor de kortste lijdensweg. Amputatie, dinsdagavond wilde Sammy niet meer eten en hebben wij woensdag wederom de dierenarts middenwaard gebeld. Die gaven aan breng haar langs wij kunnen andere zorg bieden en kunnen haar voeren en laten drinken. 

Sammy is nu in goeie handen en hopen we zo snel mogelijk Sammy weer als haar oude vrolijke springerige zelf thuis te hebben. 

Wij zullen alles wat 'teveel opgehaald' word doneren aan het katten asiel alkmaar waar mijn zusje werkzaam is. 

Wij danken u alvast voor uw bijdrage en een pootje van Sammy-poes  Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
26 donaties
€ 320,00
Doel: € 600,00
53%

Deze actie is gesloten.