Operatie RED Walter !

Operatie RED Walter ! | Geld inzamelen
 
 
Operatie RED Walter! Deze morgen vernielde een brand het huis en de inboedel van Walter

Hallo 

Deze morgen vernielde een kort maar hevige brand het huis en de volledige inboedel van mijn goede, gepensioneerde vriend Walter (67j) en zijn border collie Chanelle. Net zoals in de bekende film Oesje noem ik deze actie "operatie RED Walter". Toen ze beiden thuis waren gaf Chanelle meteen aan dat er niets pluis was, wat uitendelijk hun leven redde.

Met deze actie hoop ik dat we, allemaal samen, geld kunnen inzamelen om het financieel wat draagelijker te maken voor Walter en Chanelle. Wonen kunnen ze 'thuis' niet meer. Op de eerste verdieping, waar de brand het hevigst was, stonden honderden oude radio's en versterkers die Walter doorheen zijn hele leven aangekocht en hersteld heeft. "Mijn levenswerk is helemaal opgebrand!" vertelde hij me zelf toen ik hem opbelde.

Omdat Walter al altijd paraat staat voor iedereen die zijn hulp kon gebruiken, hebben wij nu de kans om Walter eens te helpen...

Mensen die hem kennen, al is dit maar een beetje, zullen zeker en vast begrijpen wat ik bedoel! 

DE BOODSCHAP: Doneren natuurlijk! Samen kunnen we Walter en Chanelle helpen hun thuis terug op te bouwen! Alle bedragen, groot EN klein dragen elk hun steentje bij! Het motto "alle beetjes helpen" kan niet beter van toepassing zijn dan hier.

 

Alvast een grote en welgemeende DANKJE!!

Walter en Chanelle 

zie link: https://www.hln.be/regio/waregem/woning-in-oude-loods-uitgebrand-bewoner-en-zijn-hond-kunnen-ontsnappen~a93729d5/

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
1 donatie
€ 500,00
Doel: € 49.000,00
1%

Deze actie is gesloten.