Operatie Nira

Operatie Nira | Geld inzamelen
 
 
Help Nira herstellen en weer haar vrolijke gekke zelf te zijn.

Als een zwerfhondje van de Spaans straten in huis genomen, een liefdevol thuis geboden.

Zouden vieren dat je precies een jaar bij ons bent, zou het niet zijn dat het lot iets anders had gepland.

 

In plaats van een dag lekker wandelen in het bos of op het strand, werd het een dag van pijnstillers, röntgenfoto's en verplicht blijven in je mand.

 

En tot onze grote vrees, een afgescheurde pees.

 

Tot aan je operatie op 18-01 niet meer mogen lopen, hoe ga ik dat dat voor je eigen bestwil is in vredesnaam aan jou verkopen?

 

Continue aan pijnstillers en in pijn Lieve Nira wist ik maar hoe ik je kon verblijden, of in ieder geval iets wegnemen van jouw lijden.

 

 

Helaas kosten de operatie, medicatie, nazorg en de reeds gemaakte röntgenfoto's en behandelingen bij elkaar gemiddeld 2200 euro, met mogelijke uitloop tussen de 2500 en 3000 euro als er onvoorziene complicaties optreden bij de behandeling.

 

Geld dat ik door huidige omstandigheden niet bezit en kan bekostigen. Het had voor ons op geen ongelukkigere tijd kunnen gebeuren.

 

Wij zijn echt ter einde raad, en zouden dus niet weten waar we het van moeten bekostigen, hierdoor ben ik genoodzaakt mijn medemens om hulp te moeten vragen. 

 

Ook omdat bij het Dierenziekenhuis de operatie nu staat op 18-01 omdat ze niet eerder plek hebben, en ik momenteel het geld niet heb om elders te kunnen uitwijken voor een vervroegde operatie. Wat ik uiteraard graag zou doen.

 

Als dank kan ik na Nira's operatie foto's, video's en korte updates uploaden van haar herstel waar u aan bij heeft gedragen. Tevens vernomen dat er huisdier verzekeringen bestaan, dus in vervolg gaat Nira zorgeloos en verzekerd door het leven.

 

Help ons van Nira uit haar lijden te halen, en weer de vrolijke ondeugende lieve hond te laten zijn.

 

Vragen, tips of advies mag gemaild worden naar udj.drouillet@gmail.com.

 

Urias Drouillet
27-01-2021

Beste allen!

Excuses voor de late update, helaas is het geen makkelijke of rustige tijd.

Nira heeft op maandag 25-1 haar verband mogen wisselen, lijkt allemaal goed te genezen. Wel een misverstand vanuit mij ontstaan over de hechtingen, deze gaan er dus niet uit, was enkel een inspectie.

Al met al lijkt het allemaal keurig te herstellen! De eerste volgende afspraak pas op 03-2 (verband wissel en mogelijk voortzetting antibiotica kuur), hopelijk dan de donaties binnen te hebben, mijn rekeningen hebben nu helaas de bodem echt bereikt en wil Nira geen benodigde zorg onthouden.

Wil jullie allen nogmaals uit de grond van mijn hart bedanken! Ondanks dat het voor mij een financieel zware tijd gaat worden, is het dankzij U toch mogelijk om Nira tot heden van de door haar benodigde zorg te voorzien!  

​PS. Delen en/of doneren mag nog altijd!


Urias Drouillet
19-01-2021

De operatie van Nira is gelukkig met succes verlopen! Arm dier is echter wel helemaal uit haar hum, en ondanks de pijnstillers piept ze toch van de pijn. 

 

Bij de operatie wel nog een scheurtje aangetroffen in haar enkel, maar dat zou met spalken en tijd moeten helen.

 

Hiervoor en voor het verwijderen van de hechtingen heeft ze op 25-01 een afspraak staan.

 

Haar herstel gaat helaas wel langer duren dan de ingeschatte zes weken, dit blijken er nu acht te zijn geworden, en mogelijk noodzakelijk fysiotherapie.

 

Mijn excuses voor de late update, Nira pas gisteravond laat mogen ophalen, en slecht geslapen omdat het beestje in pijn zit.

 

Hopelijk gaat het spoedig beter met haar, zal sowieso zorgen dat ze niets te kort komt.

 

Ben helaas wat de financiën betreft wel afhankelijk van de donaties, gelukkig groot deel kunnen laten voorschieten. Daarom einddatum moeten verlengen.

 

Delen? Ja graag!

 

Allemaal bedankt voor jullie bijdrage, steun, medeleven en begrip!


Urias Drouillet
13-01-2021

Waar ik gisteren om deze tijd de gehele nacht met mijn handen in het haar wakker heb gelegen, heb ik dankzij jullie gebaar eindelijk al een beetje rust en hoop gekregen!

Doneerders, delers en ook zij die enkel een steunbetuiging gaven, bedankt!

Er is niets zo fijn dan om er in cruciale momenten voor diegene waar je van houdt en in dit geval mijn hond te kunnen zijn. 

Mijn dank is groot! En als Nira het zich allemaal zou kunnen beseffen, dan zou dat van haar uiteraard nog groter wezen dan de mijne!

Helaas na veel mailen en bellen naar diverse dierenartsen en ziekenhuizen nog geen mogelijkheid gevonden om haar operatie te vervroegen.

Mocht u tips hebben waar ik relatief snel terecht kan voor de hechting van haar pees, dan hoor ik dit uiteraard graag! 

Met grote dankbaarheid,

Urias Drouillet, Aerelith Drouillet & Nira.


92 donaties
€ 2.335,00
Doel: € 2.200,00
106%