Operatie Kenzo

Operatie Kenzo | Geld inzamelen
 
 
Arme Kenzo moet geopereerd worden

Gisteren kregen wij een hartverscheurend telefoontje;

Kenzo's baasje lag zonder goede prognose in het ziekenhuis. Zijn buurman had hem naar een tijdelijk opvangadres gebracht, op zoek naar een nieuw baasje. Er is iemand gekomen om hem te halen, maar toen bleek dat hij ouder was dan haar verteld was (9 jaar in plaats van 5jaar) en ook nog duidelijk werd dat hij een bult op zijn achterhand zat, besloot mevrouw dat zij toch niet voor hem wilde gaan.

Terugbrengen waar ze hem opgehaald had was geen optie, daar namen ze hem niet aan, ook bij de diereninstanties die hierbij zouden kunnen helpen werd hij geweigerd, waarna ze ons gebeld heeft.

Natuurlijk hebben wij Kenzo meteen naar ons asiel laten komen en zijn diezelfde middag nog naar de dierenarts gegaan om de bult op zijn achterhand na te laten kijken.

Doordat Kenzo niet gecastreerd is, is zijn prostaat zo opgezwollen dat deze is gaan duwen tegen de weefsels die alles in de achterhand houden, in medische termen heeft hij een hernia perinealis ofwel een breuk rondom de anus. Operatie is gelukkig goed mogelijk maar ontzettend duur. 

De prognose voor Kenzo is goed, maar de kosten die dit met zich mee gaat brengen zijn voor onze stichting nauwelijks te dragen omdat wij geen subsidies krijgen.

Wij willen u daarom namens Kenzo vragen om een bijdrage te doen zodat hij de best mogelijke zorg kan krijgen die zo'n lief kereltje als hij verdiend. 

 Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
31 donaties
€ 475,00
Doel: € 450,00
105%

Deze actie is gesloten.