operatie hand

operatie hand | Geld inzamelen
 
 
transplantatie en omleidingen van zenuwen in de hand

iNa een grove fout van huisarts en ziekenhuizen in Nederland wilden ze mijn vinger amputeren. na een second opinion in Duitsland blijkt dat ik mijn vinger mocht houden en daar ben voor gegaan.

Via een telefoontje van de arts kreeg ik in Nederland te horen we gaan je vinger amputeren en je hand verkleinen. Daar was ik niet blij mee. In duitsland hebben ze gezegd dat het verprutst was. en ze hebben met transplantatie van pezen uit mijn arm mijn vinger en hand gered.

Nu heb ik zenuw tumoren aan mijn huid van mijn vinger en handpalm zitten en extreem bindweefsel. Ze willen een matje in mijn vinger/hand/pols doen. en dat wil mijn zorgverzekering Salland niet betalen want het is niet nodig. ik ben nu een jaar bezig geweest om een operatie voor elkaar te krijgen elke keer kreeg ik nee te horen. daarom deze actie om toch in Duitsland geopereerd te worden. 

Ik heb onderzoek gehad en er blijkt geen matje meer te kunnen plaatsen het is enorm verkleefd. Als er gelijk groen licht had gehad dan kon het, maar nu niet meer. Nu krijg ik een zenuw transplantatie en omleidingen in mijn hand. Het word een zware operatie en een zware revalidatie. 

Ik wil van mijn pijn af en daarom start ik deze actie....... want van mijn uitkering kan ik het niet betalen.

Wie er doneert.......mijn dank is erg groot.....Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
5 donaties
€ 155,00
Doel: € 5.000,00
3%

Deze actie is gesloten.