Operatie aan achterpoot Rikky

Operatie aan achterpoot Rikky | Geld inzamelen
 
 
Help!! Onze lieve Rikky is aangereden en heeft zijn poot gebroken

Lieve allemaal,

Woensdagavond kwam Rikky binnenlopen, nou eerder strompelen. Aangezien hij een katertje is met alles er nog op en aan, vecht hij nogal eens buiten en komt wel vaker thuis met verwondingen. Toen ik hem eens goed ging bekijken had ik wel mn twijfels maar ik keek het nog even aan. 

De volgende morgen was hij suf, en wilde niet eten of drinken, als ik hem over zijn achterkant aaide ging hij grommen. Dit was duidelijk niet goed. Ik moest werken dus dochterlief Alana met de auto naar de dierenarts. Daar aangekomen en onderzocht, dachten ze dat het waarschijnlijk gebroken was. Er moest een rontgen foto gemaakt worden maar dat moest onder narcose en nuchter dus mocht hij mee naar huis met een flinke morfine-prik. Dus thuis gekomen hem in een wat grotere bench gelegd, wat deed het pijn bij mn lieve schat...  Gelukkig sloeg de morfine snel aan en wilde hij wat drinken en eten, dat is een goed teken. Ook ging hij weer wat spinnen gelukkig.

Vanmorgen vroeg snel naar beneden om te kijken hoe het met Rikky was, hij wilde uit de bench, maar hij mocht niet naar buiten van de dierenarts. Dus we hebben het deurtje opengedaan en hij strompelde eruit... wat een raar gezicht, dronken, wiebelig en hij stond niet op zijn achterpoot... die wiebelde gewoon een beetje heen en weer, alsof hij los lag... heel bizar.

Rikky wist niet goed wat hij met zichzelf aanmoest en ging maar heen en weer, tot Alana ging zitten op de grond, dat wilde hij ... kroelen... contact... dus zo heeft ze dus een tijdje gezeten totdat hij om 8 uur vanmorgen gebracht moest worden naar de dierenarts.

Wat een lieve dierenarts hebben we ook in Barendrecht de allerbeste en liefste die ik ken. Ze hebben hem onder narcose gebracht en een foto gemaakt. Ze belde eind van de ochtend al op, het was absoluut niet goed... hij heeft zijn achterpoot finaal gebroken op 2 plaatsen, helemaal doormidden. niet te helen met rust. Dus opereren is de optie, een flinke dure operatie dat wel.... maar wat willen we anders? Amputeren kon ook nog maar ook dat was 700 euro.

Er moeten platen en schroeven in zijn poot gezet worden, we hebben hem nu naar de dierenkliniek in oud Beijerland gebracht en daar zal hij nu geopereerd worden vandaag. De kosten zijn rond de 1200 euro...help.... dat is een flinke dot geld en dat hebben we eigenlijk niet. 

Lieve vrienden, lieve mensen... ik vraag jullie dan ook...help ons lieve Rikky te helpen, alle beetjes helpen, doneer wat je kan missen en wij zijn jullie eeuwig dankbaar... en Rikky natuurlijk ook.

Delen = superliefEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
27 donaties
€ 337,00
Doel: € 1.000,00
33%

Deze actie is gesloten.