Open hart operatie

Open hart operatie | Geld inzamelen
 
 
Open hart operatie

Onze zoon jorzolino is geboren met een zeldzame hartafwijking, tetralogie van fallot....tracheamalacie en een groeistoornis. 

Tetralogie van Fallot is een aangeboren hartafwijking. Bij de ontwikkeling van het hart zijn 4 bouwfouten ontstaan. Het hart functioneert hierdoor niet goed waardoor het lichaam te weinig zuurstof krijgt.
Afwijkingen bij tetralogie van Fallot
Bij tetralogie van Fallot zijn er 4 afwijkingen:

Ventrikelseptumdefect (VSD): er is een gaatje in het tussenschot van de linker- en rechterkamer
Vernauwde longslagader: de toegang van de rechterhartkamer naar de longslagader is vernauwd
Scheef geplaatste aorta (overrijdende aorta): de aorta staat scheef boven het tussenschot van de hartkamers en is aangesloten op de linker- en de rechterhartkamer
Verdikte hartspier van de rechterhartkamer: de verdikking komt doordat de rechterhartkamer door de vernauwde longslagader meer druk moet zetten om het bloed in de longslagader te pompen

Nu hebben wij gehoord dat hij 7 september een nieuwe donorklep gaat krijgen en dat de cardiologen ook iets hebben ontdekt aan zijn aorta.... hierdoor willen wij, vader, moeder en zijn 3 broertjes met steun, leuke dingen met hem gaan doen, omdat wij niet weten hoe zijn leven zal zijn na de operatie. 

Jorzolino is vanaf zijn 2de levensjaar gek op voetbal, voetballen is zijn leven! Vanwege zijn hartafwijking is het helaas niet mogelijk om professioneel voetballer te worden.

Zijn droom is om naar fc Barcelona te gaan en messi te mogen ontmoeten of een videobericht van messi of criatiano ronaldo te mogen ontvangen. Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
84 donaties
€ 1.317,00
Doel: € 5.000,00
26%

Deze actie is gesloten.