Op straat na hun Ziekenhuisopname???

Op straat na hun Ziekenhuisopname??? | Geld inzamelen
 
 

10 maart 2021 zou beginnen als een normale dag. Beide ouders waren wel besmet met het corona virus. alleen ze zeiden dat het de ene dag wel ging en de andere weer niet, maar niet om je ongerust over te maken.

Ook die bewuste woensdag belde ik naar mijn ouders om te vragen hoe het ging (zoals ik iedere dag deed) ze klonken niet best. direct heb ik de huisarts gebeld, en nog die zelfde dag zou hij langs komen. Bij binnen komst van de huisarts schrok hij van mijn ouders hun toestand. Direcht werd hier op ingegren en om 17:45 stonden er uiteindelijk twee ziekenwagens klaar om hun beide te vervoeren naar het albert schweitzer.

Nog diezelfde nacht om 2:55 is mijn vader in slaapgebracht.  In de midddag om 14:35 is ook me moeder in slaap gebracht, en zodoende beide naar de IC gebracht. Een heftig moment. 

Omdat het beide ouders betrof heb ik de administratie in handen genomen.  bovenop de gezondheidscrisis bevinden ze zich ook een financiele crisis.  De kans dat deze twee kanjers op straat komen is niet uitgesloten als ze thuis komen. dus als U iets kleins kunt missen. kunnen deze twee goude mensen een frisse nieuwe start maken bij thuiskomst... want dat verdien ze.

Delen word gewaardeerd

 

Liefs Jeroen.

jeroen achterberg
19-04-2021

Ik wil iedereen bedanken die deze actie tot een groot succes hebben gemaakt? en voor de haters??? Eens komt de tijd.


jeroen achterberg
31-03-2021

Op 31-3-2021 diverse instanties gebeld en gevraagd om een deal. Helaas werd hier niet door iedereen mee gewerkt. maar we gaan door. Ik blijf er voor strijden dat ze zich alleen hoeven te richten op hun herstel... en meer niet. Ik wil een ieder bedanken voor de donaties die ze uit vrije wil hebben gedoneerd. erg dankbaar.  Dan de gezondheid. Ze maken mooie stapjes, en gaan de goede kant op. Maar niet te snel. Erg dankbaar aan alle verplegers en verpleegsters. 


72 donaties
€ 2.275,00
Doel: € 16.999,00
13%

Deze actie is gesloten.