Op Europees niveau Beachsoccer beoefenen?

Op Europees niveau Beachsoccer beoefenen? | Geld inzamelen
 
 
Keepster Annelies Martijn sluit aan bij de Europese top

BEACHSOCCER (woman), no money no play.

Beachsoccer is een zeer aantrekkelijk sport en wordt sinds 2006 ook in Nederland door veel vrouwen in de heerlijke zomer maanden beoefend. De afgelopen jaren is de beachsoccer voor vrouwen enorm gegroeid en zijn er ook veel internationale toernooien. Sinds vorig jaar is er zelfs een nationaal vrouwen beachsoccer team! Al met al super gave en leuke ontwikkelingen!

Ik speel in Nederland voor het HTC beachsoccer team en ben ook keepster voor het Nederlands team. Door deze ontwikkelingen ben ik, tijdens 1 van de toernooien, gescout door een engels team (portsmouth). Ik ga als keeper Portsmouth vertegenwoordige op de euro winners cup. Geweldige eer en trots dat ze mij willen hebben. De Euro Winners Cup is een toernooi waar de landskampioenen van elk land in Europa mogen deelnemen en strijden om de beste van Europa te worden. Het toernooi vind plaats in Portugal van 25 mei t/m 4 juni 2017.

Zie dit filmpje voor een blik in de beachsoccer wereld.

Klik hier voor meer informatie over de euro winners cup.

Sinds dit jaar geeft de FIFA geen vergoeding meer aan teams om deel te nemen aan dit soort toernooien. Dit houdt in dat de speelsters zelf moeten zorgen voor de o.a. reis en verblijfkosten. Voor bijna 2 weken loopt dit enorm in de kosten en daarom ben ik deze doneeractie begonnen. Alle toernooien die wij draaien moeten we zelf een groot gedeelte van betalen en dat loopt aardig in de kosten. Beachsoccer is mijn passie en ik zou graag bij de Europese top blijven meedraaien, maar dat kan ik niet alleen daar heb ik hulp bij nodig.

Wat heb ik precies nodig: trainingsweekend, treinticket Arnhem-Dusseldorf v.v., retourticket naar Portugal, busticket porto-Nazaré v.v., accomodatie in Nazaré, keepershandschoenen en trainingskleding.

Niks moet en alles mag. Ik ben blij met alles, want alle kleine beetjes helpen. Tijdens het toernooi zal ik diverse updates geven via mijn facebook pagina. Volg mij en je mist niks.

Via deze link zie je dat ik voor het Nederlands Team speel en hier zie je dat ik geregistreerd ben bij de FIFA als keepster.

Mochten er nog vragen zijn, dan mag je mij ook altijd mailen via anneliesmartijn@hotmail.com en ik zal voor elke donateur een persoonlijke vlog opnemen tijdens het toernooi, hoe gaaf is dat?!Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
31 donaties
€ 580,00
Doel: € 800,00
72%

Deze actie is gesloten.