Op eigen kracht verder...

Op eigen kracht verder... | Geld inzamelen
 
 
SynchroDuet Rebecca Duyverman en Vivienne van Eenennaam

Wij zijn Rebecca Duyverman (17) uit Hoofddorp en Vivienne van Eenennaam (15) uit Alphen aan den Rijn. Samen vormen wij een duet bij het synchroonzwemmen: het SynchroDuet Rebecca & Vivienne

In combinatie met onze opleidingen is synchroonzwemmen een heel belangrijk onderdeel van ons leven. In het water komt alles waar wij van houden bij elkaar: zwemmen, muziek en streven naar de best mogelijke uitvoering van onze kür. Samen gaan wij voor perfectie en daarom vormen wij een sterk team.

Tot afgelopen seizoen maakten wij nog deel uit van de Nationale selectie. We trainden ruim 30 uur per week. Helaas moeten veel sportbonden - en in dit geval ook de KNZB - het zuiniger aandoen. Het gevolg is dat wij ons met ingang van het seizoen 2017-2018 niet meer een Nationaal Duet mogen noemen. Daarmee vervallen voor ons ook heel veel zaken die eerder door de zwembond werden vergoed. Denk daarbij aan badwater, krachttraining, trainers , etc. 

Ondanks dat er een streep door onze nationale selectie werd gezet, zijn wij nog niet klaar! Wij willen niet bij de pakken neerzitten en op het hoogste niveau blijven doorgaan. Wij zijn op zoek gegaan naar alternatieven. Alle bovengenoemde zaken moeten wij namelijk wel zelf gaan bekostigen. Dus gaan we een beetje commercieel :)

We hebben al enkele sponsoren gevonden en zijn daar superblij mee! Uw donatie zou ons ook helpen...

Wij zullen komend seizoen - namens onze vereniging ZPCH - uitkomen als seniorenduet. We hebben een zogenaamde korte en lange kür te maken en worden daarin bijgestaan door onze coach Rynske Keur. Die uitvoeringen betekenen nieuwe badpakken, nieuwe muziek en veel oefenen. Daar willen we dus voor sparen. Helpt u ons ook? Draagt u ons en het synchroonzwemmen een warm hart toe? Uw donaties zijn zeer welkom...!

 

 Wilt u meer weten over ons? Neem een kijkje op onze website: https://synchroduetrv.wixsite.com/synchroduetEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.

2 donaties
€ 20,00

Deze actie is gesloten.