Op DIE fiets!

Op DIE fiets! | Geld inzamelen
 
 
Tycho, een bijzondere jongen die altijd klaar staat voor anderen, verdient een wederdienst

Tycho is hypermobiel -een aandoening aan zijn gewrichten en pezen- en heeft bijnierinsuffientie waardoor hij snel erg moe is. Bovendien heeft hij scoliose (een kromming in zijn rug) en moet daarvoor een hele dag een brace om, wat hem beperkt in zijn bewegingsvrijheid. Hij heeft al een rolstoel en op aanraden van de ergotherapeut een laptop voor school omdat schrijven met een pen teveel kracht kost.

Tycho heeft nu een elektrische kinderfiets die benodigd is om naar school te gaan en andere uitstapjes te doen, maar die fiets wordt veels te klein. Hij torent met zijn 1.84 meter hoog uit boven zijn klasgenootjes op het Reynaertcollege. Omdat er verwacht wordt dat hij tussen de 2.00 en 2.05 wordt heeft hij een extra grote fiets met trapondersteuning nodig.

Zonder elektrische fiets is Tycho zijn “vrijheid” kwijt.
Wat is er belangrijker dan een jongen van 13 jaar die zoveel mogelijk zelfstandig kan en wil zijn!?

De aanvraag die gedaan is bij de gemeente via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) voor (gedeeltelijke) vergoeding werd afgewezen. Het bezwaar ook! 

Tycho is een vrolijke jongen die al veel meegemaakt heeft. Hij heeft zijn hart op de goede plaats en zal altijd anderen helpen als hij dat kan.
Hij is bijvoorbeeld Ambassadeur van stichting Opkikker, zodat andere langdurig zieke kinderen ook een Opkikkerdag kunnen krijgen net als hij heeft gehad. Hij staat altijd klaar voor anderen en helpt actief mee met inzamelingen.
Zijn positiviteit is een voorbeeld voor anderen, als hij dat niet zo hebben zou hij het niet redden.
Ondanks alle tegenslagen blijft hij opgewekt en dat siert hem.

Nu wordt het tijd om eens wat terug te doen! 

In onze ogen verdient Tycho nu eindelijk eens iets terug zodat hij weer lekker mobiel kan zijn. Wij richten deze crowdfunding op om hem te kunnen voorzien van een Elektrische fiets, aangepast op zijn lengte die weer jarenlang kan meegaan zodat hij zichzelf, en anderen weer kan helpen. 

 

Help jij Tycho weer op weg?Er zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
60 donaties
€ 1.315,00
Doel: € 3.150,00
41%

Deze actie is gesloten.