Op de Trappers voor Toon

Op de Trappers voor Toon | Geld inzamelen
 
 
Heroïsche fietstocht voor het Toon Hermans Huis Parkstad

Het Toon Hermans Huis Parkstad is een inloophuis voor mensen die direct of indirect te maken hebben met kanker; patiënten, ex-patiënten, naasten en nabestaanden. Het inloophuis biedt informele zorg in de vorm van diverse activiteiten. Op die manier wil het Toon Hermans Huis bijdragen aan het behoud en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Het inloophuis is een informele ontmoetingsplaats die vrijwel geheel draait op de inzet van vrijwilligers. Zij bieden een luisterend oor, steun, informatie of gewoon een goed gesprek onder het genot van een lekkere kop koffie.

Het Toon Hermans Huis is voor zijn financiering volledig afhankelijk van giften en donaties. En daarom deze actie!

Als kersverse directeur van het Toon Hermans Huis Parkstad wil ik starten met een symbolische actie. Van 9 t/m 16 juni 2019 neem ik deel aan ‘The Ride’, een heroïsche fietstocht in acht dagen van de Passo dello Stelvio naar de Cauberg. Op de ruim 1300 kilometer lange route zal ik oog in oog staan met uitdagende cols in de Alpen, de Vogezen, het Zwarte Woud en de Ardennen. Dat is goed voor 17000 hoogtemeters. Mijn doel is om voor elke hoogtemeter 1 euro in te zamelen. Met de opbrengst kan in het Toon Hermans Huis Parkstad een rolstoeltoilet gerealiseerd worden.

Helpen jullie mee dit te bereiken?

Bedankt namens alle gasten en vrijwilligers van het Toon Hermans Huis ParkstadEr zijn nog geen updates geplaatst voor deze actie.
86 donaties
€ 3.618,00
Doel: € 17.000,00
21%

Deze actie is gesloten.